reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Edytka jak dopadniesz swojego M.to wszystko spalisz,ja lubie z tesco cheese cake albo tiramisu albo jeszcze ten deser z galaretka,budyniem i smietana..zreszta ja to wszystko lubie :-D:zawstydzona/y:,a pozniej tylke rosnie :zawstydzona/y:
Asiczka sliczna masz corcie :tak:
a gdzie reszta sie podziewa ??
wiktoria,asia,heksa??,
syneczki i zebera usprawiedliwione ;-)
kroliczek,karin co u was ?? odezwijcie sie

reklama
o kurcze,3 godzinki:(No ale kto wie..kto wie.. a madlen ​gdzie namiot rozbilas na tych naszych zielonych wyspach????hihiih skad kochana jestes???kurcze troche im te wyspy nie wyszly hihihi,mogloby byc ciuuut cieplej hehe

Noo ja juz tu mieszkam 3 rok,moj maz pol roku krocej bo najpierw ja ty przylecialam do pracy,a pozniej jego sciagnelam,ja to teoretycznie 3 rok,bo dotychczas zylam w sumie na dwa kraje,dwa mieisace w polsce dwa miesiace w anglii,teraz dopiero dostalam staly kontrakt i zabieramy dzieci-bo sa one u moich rodzicow poki co:(((wiec ja sie tak wlocze miedzy anglia a polska,no ale juz tuz tuz,szykujemy teraz dom na przybycie dzieci,szkola juz pozalatwiana,reszta tez wiec teraz juz do przodu..

Madlen ja nie lubie tiramisu jak raz kupilam to byl jeden wielki alkohol bllleeee a reszta to pychotka mniami

Asiczka mogliby tez troche zmiejszyc teren wysp wtedy mialabym do Was blizej :-D:-D a to kupilscie sobie domek ? Pewnie dzieciaczki sie ciesza ze tu przylatuja cio ?/ My z dziecmi jestesmy tu juz 5 lat a moj maz 7 latek i nawet nie wiem kiedy to zlecialo :zawstydzona/y:

Asiczka co do zdjec to mialabyc o czym porozmawiac z moim Tomem ...fotografia to u niego num jeden :tak:

Ostatnia edycja:
Nie no,kupic to poki co nie realne tutaj..wynajelismy prywatnie od fajnych anglikow,duzy,3 sypialnie,salon,jadalnie kuchnia,lazienka,fajny bo z garazem i duuzym ogrodem:))juz w wakacje dzieci jak tu byly to rewelacyjnie nam bylo:)taka przestrzen bo do tej pory gniezdzilismy sie w jakichs malych flatach,masakra..ale wkoncu sie udalo i z praca i z domem wiec zdecydowalismy sie tu zostac dluzej,wynajelismy nasze polskie mieszkanko i zabieramy dzieciatka:)dzieci sie bardzo juz ciesza bo bardzo tesknia,najpierw troche sie baly angielskiej szkoly,ale teraz juz tesknota siega zenitu wiec nawet to ze beda musialy sie zmierzyc z angielska szkola nie robi na nich zbytniego wrazenia:)A ja na sama mysl jestem przeszczesliwa:-D:-D:-D:-D:-Doooo a jak ty juz 5 latek to sporo,pewnie dzieciatka juz sobie swietnie radza z jezykiem po takim czasie:)mam nadz ze jakos sobie moje poradza,dzieci chyba bardzo szybko sie ucza jezykow wiec musi byc ok:)

Moje chlopaki szprechaja ze hej,powiem Ci ze oni lepiej znaja angielski niz polski...w angielskim nie ma tyle odmian a w polskim to jakas masakra jest ...np jak rozmawiaja to pzrewaznie po angielsku,my z mezem mowimy im aby mowili po polsku zeby ojczystego jezyka nie zapomnieli :zawstydzona/y: na poczatku bylo im ciezko ale teraz to nie ma porownania,lubia szkole,nauczycieli,bardzo chetnie sie ucza ,no ale czytac i pisac tez potrafia po polsku w wiekszosci z bledami ortograficznymi ale ciagle sie uczymy :-D:-D

asiczka my mieszkamy w Irl.pln.,u nas do poludnia bylo 0st ale jak szlam po dzieci to swiecilo slonko i bylo +6,wiec nie jest zle ;-)
wspolczuje tak latac miedzy jednym krajem a drugim,wy tu dzieci tam..obyscie szybciutko byli cala rodzina razem ;-)
edyta to muisz koniecznie dokupic kubki,bo jak bede do ciebei leciala,to po drodze zabieram ze soba reszte dziewczyn ,no chyba ze nie beda mialy ochote leciec

no jeszcze troszke:)nasz misiek teraz ma komunie w tym roku wiec po komuni juz je zabieramy do domku,do rodzicow:)mam nadz ez uda mi sie zajsc w ciaze i polece wtedy sobie na troszke dluzej do Polski,poki co wzielam dwa tyg urlopiku na maj/czerwiec:))

kochane ja narazie znikam,musze troszke w domciu ogarnac,prasowanko czeka:(wekend pracuje takze musze troszke dzisiaj nadgonic:)odezwe sie wieczorkiem:)papa

Ostatnia edycja:
witam się byłam z dziewczynkami w mieście zeszło nam ponad 2 godzicy ale dziewczynki chociaż zmarzł były zadowalone wracajac zaszliśmy do wypożyczalni filmów wypożyczyłam im 101 dalmateńczykówspecjalna edycja londyn przed chwilą skończyły oglądać

reklama
Madlen przy najblizszych okazjii dokupie kubeczki :-p

Asiczka to na urlop lecisz do dzieci ?

Moje dziecie wstalo wiec musze zmykac,dac mu jedzonko i sie z nim pobawic...wpadne wieczorkiem jak juz go wykapie...a Madlen ta tv co dalam Ci linka na tvn-ie wieczorkami fajne filmy leca a z tego co widzialam to ta stacja dziala bez zarzutu :tak: przepraszam jesli pisze nie skladnie ale mam dziecko na rekach i dysponuje tyko jedna...do pozniej papa

PS Asia no w koncu caly dzien Cie nie bylo ,juz myslalysmy ze nas opuscilas ;-)

Do góry