reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

To tlumaczenie wyskakuje pod paskiem narzedziowym jest tam napisane this page has been translated from... i wtedy klikam i mi tlumaczy na ang a moze mozna tez na polski ale nie sprawdzalam :-p

Madlen a co to za pyszne cukierasy ?:-D ja mam zamiar jutro zrobic krowke z torebki ...kolezanka sie na jutro zapowiedziala wiec musze byc przygotowana :tak:

reklama
kochana,juz sobie poradzilam ;-)
ja stawiam babeczki..chyba...,a ty rob kawe dla wszystkich ;-)

ja polecam goraca czekolade:))))
własnie walcze z przerabianiem zdjec dzieci,chce powywolywac i troche ramek pokupic:)ach te moje niusie kochane:))))))))

wogole to ja kocham fotografie:))))moge godzinami bawic sie zdjeciami:))az sie nie moge doczekac az bede miala bobasa,juz mam tyyle pomyslow na fajne fotki!!

ja polecam goraca czekolade:))))
własnie walcze z przerabianiem zdjec dzieci,chce powywolywac i troche ramek pokupic:)ach te moje niusie kochane:))))))))

W Ikei sa fajne ramki i rameczki ;-) a przerabiasz zdjecia na jakims programie ?Jesli moge zapytac w jakim miescie mieszkasz ? Bo widze ze z UK jestes ,jesli to nie tajemnica :-p

edyta nie zalamuj mnie i ty chcesz zebym do ciebie na kawe wpadla,taa chyba ze swoim kubkiem ;-):-D,kiedy masz ur.to ci sie zlozymy na jakas porcelanke i sloiki ;-):-D
asiczka to przerabiaj ;-)

reklama
Madlen no ze 4 kubki to mam :-p ale tu jest nas stanowczo za duzo...wczoraj kupilam taki deser ,zjadlam 2 kawalki Tesco Black Forest Gateau 600G - Groceries - Tesco Groceries i teraz napewno tak szybko tego nie spale :zawstydzona/y:

Ja mieszkam w Bristolu i to chyba kawalek od Ciebie ale sprawdze na mapie :-p sprawdzilam to tylko 3h odemnie wiec zapraszam na kawke,Madlen do nas dolaczy a ja mam 4 kubki wiec starczy :-D

Asiczka slicza coreczka,a oczy ma jak pieciozlotowki :tak: a dlugo mieszkacie w UK ?

Ostatnia edycja:
Do góry