wiktoria12
Mama i żona :)
Witam znowu miałam awarie z wodą bo mi zamarzła i musiałam ogrzać rurki żeby odmarzła ale już jestem .:-)
Dziewczynki co powiecie na to żebyśmy wybrały mediatora naszej grupy żeby pilnował abyśmy tu miały ładnie i czyściutko :-) ?
Ja dziś nie pracuje przez te przeklętą wodę i czekam na kuriera bo już nie mam rurek ozdobnych i zapięć.
I Heksia fajnie to ujęłaś ze zdenerwować cie chce :-) u nas było dziś -32
Dziewczynki co powiecie na to żebyśmy wybrały mediatora naszej grupy żeby pilnował abyśmy tu miały ładnie i czyściutko :-) ?
Ja dziś nie pracuje przez te przeklętą wodę i czekam na kuriera bo już nie mam rurek ozdobnych i zapięć.
I Heksia fajnie to ujęłaś ze zdenerwować cie chce :-) u nas było dziś -32
Oby humorek się poprawiłAsiu co Ty tak długo w nocy siedzialaś? ;-)
Wiktoria no faktycznie wczoraj ruchu nie było tutaj....
Ja zaglądałam ale się nie udzielałam za bardzo, bo mam totalnie wisielczy humor....
Wieczorem się pokłóciłam z moim M i jeszcze nam ta złość nie przeszła......
Tzn ja jestem dzisiaj "śmiertelnie obrażona"
A w ogóle witam się z kawką...
Udanych zakupów kochana :-)Czesc dziewczynki :-)
Moj maz ma dzisiaj wolne wiec bedzie mnie malo ,ale narazie jeszcze spi wiec sobie do Was zajrzalam
Dzisiaj mamy w planach zakupy spozywcze ale jak siebie znam na spozywczych sie nie skonczy chce kupic kilka nowych ksiazeczek dla Natana bo chodzi do chlopakow i im zabiera z polki ...taki agencik mi sie trafil A dla chlopcow porozgladam sie za jakimis planszowkami ,a to nie bedzie latwe
Też się nad tą grą zastanawiałam mówisz że fajna to muszę moim dzieciom kupićczekałam na męża bo miał wrucić z pracy popółnocy a dzwonil o 12 że bedzie gdzieś na ponad godzine i wrucił dopiero 20 po pierwszej
ja kupiłam wczoraj dziewczynką ge farmer -polecam i taką gre na pamięc aqlfabet pamięci
wkurzyła mnie siostra nigdy się do niej nie odezwe
No jak baba wykręca się byle czym .Przykro mi kochana tule mocno :-)
Edytko ja się właśnie wczoraj między innymi o to z nim pokłócilam......
Bo znowu coś wymyślił, tzn niby go brzuch bolał...........
W każdym razie dzisiaj do mnie dzowni i mnie przeprasza itp......
Ale ja niestety dzisiaj się udobruchac nie dam..........
Bo wczoraj jeszcze byla jakaś szansa na bejbika a dzisiaj to juz na pewno nie
Więc dzisiaj to niech mnie w doopkę pocałuje...
Jestem obrazona na całego...........
Tak mi smutno i już :-(
Jak to mówią rodziny się nie wybiera nie obraź się ale dziwna ta twoja siostra Nie złość się już i olej siostręoprucz bb zaglądam czesto na benc tam jestem na takim prywatnym watku na którym jest też moja siostra ona jest w ciąży i tam dziewczyny pisały że chcialy by iść wreszcie na swoje i wynając mieszkanie w bloku a moja siostra że ona nigdy do bloku nie pujdzie bo że trzeba płacić a i pisałąże tak jak ja ze kupilam mieszkanie i że musze płacić dodatkowo 300 zł a ona tak nie chce to jej pisze że placi się ale te pieniądze to są za ogrzewanie wode śmieci ubespieczenie mieszkania na remonty zbierają za wczasu a ona że rodzice zapiszą jej dom bo mają parterowy z strychem urzytkwym i że ona tam bedzie mieszkać to się wkurwiłąmdlaczego akurat jej bo co ona lepsza mam oprucz niej jeszcze 2 siostry które chodzą do szkoły no i od tego się zaczeło pużniej pisze jej czemu do mnie nie przychodzi a ona że nie bo ja co sobie kupie to się chewal a tak wcale nie jest jeśli kupie sobie coś to co niż ona przyjdzie do mnie to co mam schować laptopa czy telewizor żeby ona nie widzała nie moja wina że jej nie stać póżnie jeszcze napisałą że stroje się jak lalka a nie dmbam o rżeczy to się całkiem wkurwilam nie bede chodzić rok w jednych jeansach tak jak ona jeśli coś sobie kupie to chodze w tym jeśli się zniszczy to wyzuce i kupie sobie nowe a no i pużniej mie wkurwiła to jej napisałam to co mi leżało na wątrobie że jak mialm ubranka to dawałąm jej dla dzieka io dla jej chlopaka brata dziecka po dziewczynkach a ona ze nic jej nie dałą to jej napisałam wszystko co jej dałam a na końcu napisAŁM JEJ ŻE JAK kase pożyczyć to wiedzała jak przychodzić i się pytać codzienie czy już mój mąż jej załatwił
Uśmiechnij się siostrzyczko ja tam mogę cie adoptowaćdziewczyny jak ja bardzo chciałabym żebyście to wy byli moimi siostrami
nie potrafie sie uśmiechnąć jest mi poprostu bardzo smutno i żle z tego powodu
Witamy u nasa my zaczynamy w tym roku starania poraz czwarty, ostatnią swoją pociechę urodziłam 2010r.
WitamyWitajcie drogie mamy,my z mezem rowniez stramy sie o 3 dzieciaczka :-)
A co się kochana stało ? wracaj do nas szybciutkoja sie tylko witam i znikam ,nie mam glowy ani do czytania ani do pisania
:-(jak mi przejdzie to wroce
Syneczki gratuluje !!! zycze spokojnej ciazy ;-)
witam nowe staraczki i &&&& za szybkie zafasolkowanie ;-)
Kochana oby tak dalej fajnie że wątek się rozwija :-)Dziewczyny ale macie szybkość Zaglądałąm wczoraj krótko przed spaniem a tu tyle stron do nadrobienia, wariatki ;-)
U na dziś straaasznie zimno, nie znoszę zimy po nowym roku, w dodatku śniegu nie było i nie ma zatem do tyłka taka zima.
Głowa boli myślę sobie że pewnie zaczynają się bóle związane z przyrostem hormonów i potrwają koło 2 do 3 tygodnia (oj jak mi tego brakowało )
Co do ząbków to moi chłopcy mają je w opłakanym stanie. Starszy ma próchnicę na tylnich młodszy z kolei na przednich, caaały przód zjedzony 1,2,3 i nawet trochę 4. Powód? nocne picie najpierw mleczka a później napoje młodszy do teraz podpija wodę mineralną, ale co z tego że mineralka skoro tak daleko posuniętej próchnicy juz nie da się cofnąć więc czekamy aż synom zaczną mleczaki wypadać.
Kochana moja dentystka powiedziała ze mleczaki trzeba leczyć a nie czekać zanim wypadną bo później stałe zęby będą słabe. I dlatego Martynka ma po plombowane mleczne ząbkiSyneczki mowisz wariatki
To u Twoich maluchow tez nie zaciekawie z zabkami ,moi w nocy pija tylko wode a po umyciu zabkow nie ma mowy o jakimkolwiek jedzeniu ...bo te bakterie sa naprawde okropne,moga wyrzadzic tyle szkody ze rece opadaja ..ja im dodatkowo kupuje plyn do plukania ust dla dzieci ...aby bakterie tak szybko nie osiadaly na zabkach...i jak narazie sprawdza sie doskonale,my tez uzywamy plynow i kamien sie tak nie osadza wiec polecam nawet dla starszych
Ostatnia edycja: