reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

ja sie tylko witam i znikam :sorry:,nie mam glowy ani do czytania ani do pisania :no:
:-(jak mi przejdzie to wroce :tak:
Syneczki gratuluje !!! :happy::happy: zycze spokojnej ciazy ;-)
witam nowe staraczki i &&&& za szybkie zafasolkowanie ;-)

reklama
Slodkamrzycielka Ciebie rowniez cieplo witam ,ale nam sie wateczek rozkreca napisz cos o sobie...w jakim wieku masz dzieciaczki ?:-)

Madlen kochana co sie dzieje brakuje tu Ciebie ?tesknimy ...

Edytko kochana,mam wielkiego dola,nie ma sensu abym teraz pisala,bo zadnego pozytku ze mnie :zawstydzona/y:nie chce wam smutac..

Edytko kochana,mam wielkiego dola,nie ma sensu abym teraz pisala,bo zadnego pozytku ze mnie :zawstydzona/y:nie chce wam smutac..

Madlen kochana pisz co Ci lezy na serduszku,jestesmy tu po to aby siebie wspierac a i jesli moge to napisz mi na priv swoj num tel abym miala z toba jakis kontakt bo jak sie nie odzywalas to nie wiedzialam co sie z Toba dzieje a tak bede mogla napisac Ci eska :-)

Dziewczyny ale macie szybkość :-D Zaglądałąm wczoraj krótko przed spaniem a tu tyle stron do nadrobienia, wariatki :-D:-D;-):-p

U na dziś straaasznie zimno, nie znoszę zimy po nowym roku, w dodatku śniegu nie było i nie ma zatem do tyłka taka zima.
Głowa boli myślę sobie że pewnie zaczynają się bóle związane z przyrostem hormonów i potrwają koło 2 do 3 tygodnia (oj jak mi tego brakowało :baffled:)

Co do ząbków to moi chłopcy mają je w opłakanym stanie. Starszy ma próchnicę na tylnich młodszy z kolei na przednich, caaały przód zjedzony 1,2,3 i nawet trochę 4. Powód? nocne picie najpierw mleczka a później napoje młodszy do teraz podpija wodę mineralną, ale co z tego że mineralka skoro tak daleko posuniętej próchnicy juz nie da się cofnąć więc czekamy aż synom zaczną mleczaki wypadać.

Syneczki mowisz wariatki :-D:-D
To u Twoich maluchow tez nie zaciekawie z zabkami ,moi w nocy pija tylko wode a po umyciu zabkow nie ma mowy o jakimkolwiek jedzeniu ...bo te bakterie sa naprawde okropne,moga wyrzadzic tyle szkody ze rece opadaja ..ja im dodatkowo kupuje plyn do plukania ust dla dzieci ...aby bakterie tak szybko nie osiadaly na zabkach...i jak narazie sprawdza sie doskonale,my tez uzywamy plynow i kamien sie tak nie osadza wiec polecam nawet dla starszych :tak:

Madlen kobito ty nie się nie martw tylko pisz o co chodzi........
Ja też mam doła i jestem jednak tu na forum, no bo tutaj mam Was :tak:
A pożytek to może z nas będzie, chętnei Cię pocieszymy tylko napisz co Cię tak trapi...
Tulam mocno...

Heksa jaka za stara na dzieci ? Jestes w fajnym wieku na rodzenie dzieci :tak: Ja bym chciala wyrobic sie do 30stki ale kurcze cos mam zle przeczucia :zawstydzona/y:no ale jesli mialoby mi to zajac troche wiecej czasu to i tak sie nie poddam :-)

Edytko u mnie ta 30-tka to już dawno temu byla niestety..........
Ja się nie czuję staro ale gdy te staranka bejbikowe tak się przeciągaja w czasie to się zaczynam martwić.......
Po pierwsze, że coś jest u mnie nie halo ze zdrówkiem...
Po drugie, że jak tak dalej pójdzie to będę "starą" matką"...
:-(

Anrad, Slodkamarzycielko witamy!!!!!!!
Ale fajnie, jest nas tutaj coraz więcej kobietek...
Napiszcie cos o sobie, ile macie latek i ile maja Wasze dzieciaczki?

Czy ja wiem fajnie mi z ta mysla gorzej z realizacja. Zobaczymy co bedzie w przyszlym roku :-)

Svensonka ty się kobitko za długo nie zastanawiaj :rofl2:

..ja im dodatkowo kupuje plyn do plukania ust dla dzieci ...aby bakterie tak szybko nie osiadaly na zabkach... i jak narazie sprawdza sie doskonale,my tez uzywamy plynow i kamien sie tak nie osadza wiec polecam nawet dla starszych :tak:

Ja nawet nie pomyślałam, że dla maluchów taki płyn jest.....
Muszę poszukać po sklepach i kupić bo o ząbki trzeba i warto dbać......
A czy Wasze dzieci chętnie myją ząbki?
Moje w sumie bez problemu, ale zdarza się, że młodszy zaśnie niespodziewanie na kanapie i wtedy nici z wieczorenego mycia ząbków... i śpi z brudnymi...
Na szczęście to rzadko się zdarza.....

Kariin proszę odezwij się...
Martwimy się, daj znać co u Ciebie.....

Martika usprawiedliwiona - bo się już pakuje i myślami jest pewnie w swoim domku :-D

Wiktoria
pewnie szykuje nowe cudeńka na sprzedaż i żeby mnie zdenerwować, bo wszystko mi sie podoba ale z torbami pójdę jak dalej będę tyle kupować biżuterii :rofl2:

Ostatnia edycja:
Heksa a badanka robilas ? Moze to wina hormonkow / albo po prostu nie tarfiacie w te dni ?/moze testy owu powinnas stosowac ?
Ja tez mialam problemy z zajsciem po trudnej walce gdzie byla ,krew,pot i lzy jednak sie udalo ...
Wazne jest to na ile sie czujemy a nie ile mamy lat...;-)

Moi chlopcy ida myc zabki od razu po kolacjii aby pozniej nie zapomniec :-p

No tak Wiktoria pracuje a my sie obijamy :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Heksa a badanka robilas ? Moze to wina hormonkow / albo po prostu nie tarfiacie w te dni ?/moze testy owu powinnas stosowac ?
Ja tez mialam problemy z zajsciem po trudnej walce gdzie byla ,krew,pot i lzy jednak sie udalo ...
Wazne jest to na ile sie czujemy a nie ile mamy lat...;-)

Moi chlopcy ida myc zabki od razu po kolacjii aby pozniej nie zapomniec :-p

No tak Wiktoria pracuje a my sie obijamy :rolleyes2:

Wstyd sie przyznać ale jeszcze tych badanek nie robilam......
Byłam w poradni K się zapisać do gina i mnie zarejestrowano na 2 marca bo dopiero wtedy jest wolny termin :-(
Ale masz rację, to jest ważne, spróbuję się umówić gdzies indziej....
W sumie to chciałabym iść prywatnie do takiego dobrego lekarza, ale on za pierwszą wizytę bierze 130zł :szok: a dla mnie to naprawdę jest bardzo dużo.......
Tak sobie kombinuję, że mam parę rzeczy do sprzedania na allegro, może bym sobei zarobiła na taka wizytę?
Bo to bardzo dobry lekarz i ma świetny sprzęt....
I pomógł juz kilku moim koleżankom........

Co do mojego wieku to może troszkę faktycznie przesadzam... :-p
Ale wkurza mnie już to staranie i brak efektów, a jeszcze wczoraj i przedwczoraj jak mi mąż "odmówił współpracy" :rofl2: to mi się humor popsuł.......

Do góry