reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Wiktoria............................
Ten różowy komplecik jest śliczny!!!!!!!!!!!
Nie no ja przestanę zaglądać na forum bo zbankrutuję...............
A czy mogę wymienić jeden komplecik z zamówienia na ten różowy? :-D

Edytka Twoja siostra to faktycznie bardzo płodna jest :tak:
Niech nam podesle trochę fluidków :happy2:

Ania a Ty pilnuj męża żeby zdania co do trzeciego dzidziusia nie zmienil! Ja z moim mam to samo, obawiam się, że jak za długo to całe staranie potrwa to on się rozmyśli.......
Ach te chłopy ;-)

Kariin gdzie jesteś?
Jak humorek dzisiaj?

Martika jeszcze kilka dni i wracacie do domku :happy2:
i to z kudłatą rozrabiającą kuleczką :)
A jak będziesz podróżować z psiakiem, autkiem czy samolotem?
Ja już się martwię jak tego mojego mam przetransportowac taki kawał... bardzo się martwię :-(

reklama
Tom pojechal do wickesa po zarowke bo w ubikacjii mamy taka inna a sie nam przepalila i co tam ide to widze ciemnosc :-D

Ania a Ty dlugo mieszkasz w UK ?

Wiktoria to ty masz tak samo jak moja siostra ,ledwo co maz sie do niej dotknie to ona w ciazy jest ...i bez kozery ma juz czworke skarow :-p
Ciekawa jestem czy i tym razem tak będzie :)

No wlasnie mam nadzieje ze Kariin jakos sie trzyma :zawstydzona/y:

Wiktoria kazdy jest inny wiec moze i tym razem pojdzie Wam szybko ,zawsze najgorzej dluzy sie czas po starankach do momentu zrobienia testu ...oj wtedy to czlowiek nie funkcjonuje normalnie,bynajmniej ja :-D

A i Madlen sie nam gdzies schowala :confused:

Ania my tez nie chcemy wracac do PL chyba ze nas z tad wygonia,to nie bedzie wyjscia ;-)

zawsze najgorzej dluzy sie czas po starankach do momentu zrobienia testu ...oj wtedy to czlowiek nie funkcjonuje normalnie,bynajmniej ja :-D

Ania my tez nie chcemy wracac do PL chyba ze nas z tad wygonia,to nie bedzie wyjscia ;-)

Ja też przed zrobieniem testu przebieram nogami z przejęcia przez 2 tygodnie :-D

Cieszy mnie, że Wam się dobrze żyje za granicą, tym bardziej mnie to utwierdza w przekonaniu, że dobrze zrobię wyjeżdżając :tak:

Czekanie najgorsze :(
wiecie co napisała do mnie dziewczyna czy nie chciała bym zostać kolsuntantką Avon i się zastanawiam ?
Może gdybym pracowała albo do szkoły chodziła to więcej by się chętnych nazbierało a tak nie wie :baffled:

Ja też przed zrobieniem testu przebieram nogami z przejęcia przez 2 tygodnie :-D

Cieszy mnie, że Wam się dobrze żyje za granicą, tym bardziej mnie to utwierdza w przekonaniu, że dobrze zrobię wyjeżdżając :tak:

Heksa jak dla mnie to byla trafna decyzja ktorej nie zaluje,dla dzieci tez jest to lepszy start w zyciu,nawet gdybysmy musieli wracac do PL to wiem ze moje dzieci j.angielski znaja doskonale a jak wiadomo z jego znajomoscia mozna liczyc na lepsza prace ,a to nie jest jedyny jezyk ktorego sie ucza,bo maja takze francuski :tak:

Od panstwa jest duze wsparcie,jak ktos nie ma pracy itd ma pewnosc e bedzie mial gdzie mieszkac i co wlozyc do gara :tak: u nas poczatki byly bardzo trudne,no a teraz jest naprawde cudnie...w PL nie wiem czy byloby nas stan nawet na jeden samochod a tu maz ma swoj a ja swoj,dzieci jezdza na wycieczki bo jest nas stac na to,tak samo jest z basenem czy innymi przyjemnosciami ...takze wiem ze jak wyjedziecie to nie bedziecie zalowac :-)

reklama
Czekanie najgorsze :(
wiecie co napisała do mnie dziewczyna czy nie chciała bym zostać kolsuntantką Avon i się zastanawiam ?
Może gdybym pracowała albo do szkoły chodziła to więcej by się chętnych nazbierało a tak nie wie :baffled:

Wiktoria jesli masz duzo znajomych to zawsze mozesz sprobowac swoich sil,tylko najpierw dowiedz sie jakie sa warunki itd :tak: ja tez chcialam zostac konsultantka tataj ale jest za duzo tych babeczek wiec napewno nie maialbym sily przebicia :zawstydzona/y:

Ja uciekam do mojego skarba ,wpadne po wizycie u stomatologa papatki i prosze pisac duzo abym miala pozniej co poczytac :-)

Ostatnia edycja:
Do góry