reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen w koncu mezowi tez sie nalezy troche rozrywki ;-) a Ty wrocisz do nas jutro jak maz pojdzie w pracy :-)

Heksa kurcze ale sie porobilo,mam nadzieje ze szybko sie rana zagoi i maly szybko zapomni o tym co sie stalo ,tulam Was mocno buziak :*
Ja pamietam jak moj Alan zostal z byla tesciowa bo ja musialam pojechac do apteki i w czasie mojej nieobecnosci maly upadl na kant plyty rozwalil sobie skore pomiedzy brwiami...jak to zobaczylam to myslalm ze zemdleje a slad niestety pozostal do dzisiaj :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez wpadne rano z kawa ...

Wiktoria a co tak rozkladasz bransoletke na czesci pierwsze :rolleyes2:

Jej ostatni tydzien dzieci beda chodzic do szkoly a potem 10dni wolnego i beda siedziec w domu :eek:

065.jpgNowa nad którą się godzinę męczyłam ale zrobiłam :-D
Edt.Dobranoc dziewczyny do jutra na kawę się rano umawiamy :-)

Ostatnia edycja:
wiktoria dobranoc :blink:
heksa bidulek,ucaluj go mocno od ciotki ;-),a swoja droga dzielny chlopak :tak:
edyta to dlugo twoje chlopaki maja wolne,u nas tak dlugo nie ma wkaacji zima,ale za to latem mamy cale 2miesiace :-D

ja tez jutro bede z kawka,ale dopiero jak odstawie smyki do szkoly tj.ok 11 ;-)

Wiktoria tak sie meczylas a jednak sie udalo :-)

Madlen to u Was sa 2 miechy wakacjii letnich ?:szok: ja myslalam ze u Was tak jak u nas a jednak sie mylilam :dry:

Ja zyje juz tym remontem,nie moge sie go doczekac,jesli dobrze pojdzie to szwagier przyjedzie do nas w lipcu na 3 tyg z moim siostrzencem ,zrobi nam lazienke a potem zapakujemy sie na 2 samochody i pojedziemy razem do PL :-) lol ...

Dobranoc dziewczynki i do dzisiejszego posiedzenia przy kawce ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana ja zaraz kawke sobie robie bo znowu noc nie przespaną miałam nie wiem ostatnio ciężko mi zasnąć pużniej jak już zasne to M zacznie chrapać no to się budze szturcham go żeby się przekrecił bo chrapie tylko ja śpi na plecach póżniej znowu prubuje zasnąć i tak w kułko

Do góry