reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Kochana alez prosze

Ja wlaśnie w takim tempie zjadam wszelkie słodkości :-p
A jakie masz ciacho? :sorry2:

Wiktoria to daj mi proszę jeszcze troszkę czasu, przejrzę sobie Twoją galerię i napiszę Ci, co jeszcze będę chciała sobie domówić. A jakie masz jeszcze koraliki w kolorze niebieskim? Masz w ogóle jakieś koraliki (różne kolory) z których dopiero będziesz coś robić? Jeśli masz to proszę podeslij jakąś fotkę :tak:

reklama
obecna :-D
wiktoria najlepszego dla corci z okazji imieninek !!!!
kawke juz sobie zrobilam,to teraz ide was nadrobic ;-)

A właśnie Wiktoria miałam jeszcze zapytać, czy robisz też kolczyki takie nie wiszące, tylko na wkrętkę czy jak się to nazywa..... :laugh2: Wiesz o jakie mi chodzi? Taki wkładane w ucho i zatykane zaslepką z drugiej strony :-D

Madlen witaj!

Znaczy z niebieskich jeszcze coś będę kombinować a mianowicie niebieski mam taki
015.JPG
z
Ten naszyjnik na pewno zmienię czyli taki byłby niebieski jeszcze ale to malutkie i mam jeszcze takie 002.jpg

Asia ja jestem taka gapa, że już raz mi się zdarzyło laptopa zalać kawą.....
Potem suszyłam suszarką ale i tak mi ta myszka w laptopie nie działa....... :(
Muszę go wysłać do naprawy, bo mam ubezpieczenie na niego od takich sytuacji (jak dobrze, że je wykupiłam!!!) ale odwlekam to w czasie, bo pewnie będę z tydzień bez laptopka mojego kochanego i jak będe z Wami pisać??????????
:-(

obecna :-D
wiktoria najlepszego dla corci z okazji imieninek !!!!
kawke juz sobie zrobilam,to teraz ide was nadrobic ;-)
Dziękuje i dla Twojej Martynki też Wszystkiego Najlepszego :-)
A właśnie Wiktoria miałam jeszcze zapytać, czy robisz też kolczyki takie nie wiszące, tylko na wkrętkę czy jak się to nazywa..... :laugh2: Wiesz o jakie mi chodzi? Taki wkładane w ucho i zatykane zaslepką z drugiej strony :-D

Madlen witaj!
Wiem chodzi ci o sztyfty miałam kiedyś ale później ich już nie zamawiałam.Mam sztyfty ale do naklejania ale co z tego jak nie mogę takich znowu koralików dopaść.Może i zamówię jak będę zamówienia robić :)
Heksia mam po więcej tylko po jednym zrobiłam :-)016.jpg

Ostatnia edycja:
Czyli do tych sztyftów to trzeba specjalne jakieś koraliczki?
To w takim razie następnym razem jak już je będziesz miała to sobie zamówię :-)

To ja poproszę jeszcze takie kolczyki dłuższe z tymi niebieskimi kosteczkami na końcach i jesli można to wisiorek do tego do kompletu :tak: A na bransoletkę by wystarczyło tych kosteczek? Ale taką bransoletkę żeby było kilka tylko tych kosteczek a pomiędzy nimi te srebrne takie łączniki... Przepraszam od razu za niefachowe słownictwo :-p

reklama
Heksa ja tez mam ubezpieczenie ;-),jak do tej pory nie bylo zadnych wypadkow,ale to roznie bywa :-D,tym bardziej ze ja na bb zazwyczaj siedzie z kawka ;-)
Edyta a ty pewnie bedziesz jak mnie nie bedzie :-(
Asia jak dzisiaj twoj humorek ?

Do góry