reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen to pozniej poprosimy zdjecie z kolorkiem wloskow :tak:

Wiktoria a zdjecia wstawilas do galerii ? jesli tak to sobie poogladam ;-)

Jeszcze podoba mi sie blekitna laguna :-)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem tak w biegu,bo mi syn ryczy,chyba sie nie wyspal i marudzi :wściekła/y:
karin tylko zeby to nie byla urojona ciaza :no:,ja tez tak kiedys mialam :zawstydzona/y: wszystkie ciazowe objawy ,brak @ a testy negatywne..cos mi sie w glowie zblokowalo ..najlepiej idz do gina i niech zobaczy o co chodzi..;-)
wiktoria zaraz znajde ciebie na nk i wysle zapro.;-)
asia dobry kon i po blocie pojdzie :-D,ja tez mam wieksza chcice jak mam @ :zawstydzona/y:
edyta ja nie prasuje ,no chyba ze cos trza prasowac ;-),a zdjecia nie wrzuce bo cos ostatnio nam sie komp zawiesza na zdjeciach i wszystkie mam wrzucone na trwardy i na razie nowe foty nie wrzucam do kompa :no:,a kolorek mam czerwony ;-)
a jesli chodzi o kroliczka to nic nie wiem,nie mam z nia kontaktu ;-)miejmy nadzieje,ze sie odezwie :tak:
sylwia czasami owu jest bezobjawowa,a mierzysz sobie temp ?

witam właśnie wruciliśmy no i znowu nabawiłąm się kataru zawsze jak pojade do domu to jak wruce to z katarem u mnie w domu jest zawsze conajmiej 26 "C a u mnie w domu to chociaż palą to zimno

o kurcze nic mi się nie chce jestem taka przygnębiona ale nie wiem czemu:-(

Asia mam nadzieje ze humorek do Ciebie powroci jak popiszesz z nami ;-)

Dodałam już zdjęcia :)

To ja ide poogladac :-) Widzialam i domyslam sie ze te niebieskie to dla mnie ;-) a jeszcze blekitna laguna wpadla mi w oko :tak:

Jakis czas temu bylam w toalecie i widzialam doslownie nitki krwi,ale jak poszlam drugi raz to juz nic nie bylo ,na @ to troche za wczesnie bo dzisiaj mam 27dc :confused: chyba ze znowu mi sie rozregulowalo :dry:

Ostatnia edycja:
tak Edytko niebieski jest dla Ciebie mam nadzieje że się podoba :)

Pewnie ze mi sie podobaja ,dziekuje :-)

Rozmawialam ze szwagrem na skype w sprawie remontu lazienki,przyjedzie do nas na lato i nam ja zrobi ,jak ja sie ciesze...a i taka kaske co mu zaproponowalismy jest dla niego odpowiednia wiec teraz tylko czekam do lato:tak:

Wiktoria napisalam ci priva ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry