reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
meza wyslalam na zakupy i myslalam,ze kawke bede pila sama,ale sa moje dziewczynki :-)
wiktoria co dajesz do gyrosa ? ,bo ja robie warstwowo
asia pomysl o tym,ze za kilka dni bedzie koniec @ i rozpoczniecie nowe staranka

a ja czytam o tych wykresach i jestem bardziej zakrecona..:zawstydzona/y:

Pycha mmmm dzieki :-)

Ja to od takich mrozow sie juz odzwyczailam,nie wiem jak bym teraz zareagowala na taka temperature ale cos czuje ze nie byloby mi fajnie :-D Ja do dzisiaj pamietam mrozna zime ktora byla jakies 6 lat temu na sama mysl mam dreszcze

Madlen a to mile zaskoczenie my tu czekalysmy na Ciebie ...moj tez na zakupach :-p

Asia super buzka ;-)
Edyta mojemu to troche zejdzie na tych zakupach..mielismy isc wszyscy,ale zimnooo,to stwierdzilam,zeby lepiej poszedl sam..on ma adhd to musi swoje wychodzic,a ja dzieki temu moge z wami wypic kawke :-),dzieciaki maja zajecie wiec moge spokojnie kilkac ;-)
wiktoria u was -19 ?? :szok:

Madlen u mnie podobnie sie zlozylo nie dosc ze zimno to do tego maly zasnal wiec lepiej jak zostalismy w domku,Alan pojechal z Tomem bo chcial a ja z mlodzikami zostalam :-p Kuba oglada powtorke z wczoraj Artura i zemste wiec mam spokoj i cisze :-D

Ja sie tak zastanawiam kiedy testa zrobic :dry: 2go czy 3go ...oczywiscie jak wczesniej mnie @ nie zaskoczy :-)

O widze samochod mezula wiec ja narazie znikam papatki ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry