reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
meza wyslalam na zakupy i myslalam,ze kawke bede pila sama,ale sa moje dziewczynki :-)
wiktoria co dajesz do gyrosa ? ,bo ja robie warstwowo
asia pomysl o tym,ze za kilka dni bedzie koniec @ i rozpoczniecie nowe staranka

a ja czytam o tych wykresach i jestem bardziej zakrecona..:zawstydzona/y:

Pycha mmmm dzieki :-)

Ja to od takich mrozow sie juz odzwyczailam,nie wiem jak bym teraz zareagowala na taka temperature ale cos czuje ze nie byloby mi fajnie :-D Ja do dzisiaj pamietam mrozna zime ktora byla jakies 6 lat temu na sama mysl mam dreszcze

Madlen a to mile zaskoczenie my tu czekalysmy na Ciebie ...moj tez na zakupach :-p

Asia super buzka ;-)
Edyta mojemu to troche zejdzie na tych zakupach..mielismy isc wszyscy,ale zimnooo,to stwierdzilam,zeby lepiej poszedl sam..on ma adhd to musi swoje wychodzic,a ja dzieki temu moge z wami wypic kawke :-),dzieciaki maja zajecie wiec moge spokojnie kilkac ;-)
wiktoria u was -19 ?? :szok:

Madlen u mnie podobnie sie zlozylo nie dosc ze zimno to do tego maly zasnal wiec lepiej jak zostalismy w domku,Alan pojechal z Tomem bo chcial a ja z mlodzikami zostalam :-p Kuba oglada powtorke z wczoraj Artura i zemste wiec mam spokoj i cisze :-D

Ja sie tak zastanawiam kiedy testa zrobic :dry: 2go czy 3go ...oczywiscie jak wczesniej mnie @ nie zaskoczy :-)

O widze samochod mezula wiec ja narazie znikam papatki ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry