reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

bylismy w sklepie. ogladalam i jet'a i coneco v4. Jet fajny, troszeczke bardziej miekki niz coneco. Ale jezeli mam do wyboru zaplacic 600 a 1100 to jednak wole Coneco za 600.
Obejrzalam i fajnie :-)
a po roku to na pewno kupie juz lepsza spacerowke :-) parasolke.
Kochana powiedz mi czy ten coneco v4 ma pompowane kółka? Bo szukam na necie informacji o nim, i nie mogę się doczytać, czy ma pompowane czy plastykowe kółka..:confused::confused::confused:

reklama
Przy pierwszym dziecku też nie miałam pościeli do wózka, tylko jaśka pod plecki, gdy mały już siadał.Teraz jednak mój T znalazł w przedmiotach kobietki od której będziemy zamawiali pościel, ten sam wzorek kompletu do wózia i stwierdził ,że za niewielkie pieniądze chce zaszaleć:)Z drugiej strony nie mam nic przeciw, bo na jego papierosy i kawę(ja nie piję i nie palę) idzie masę kasy:)Przymierzamy się do nowego coneco v4+ fotelik lub ferrari albo x lander z komisu używany.Ale fotelik nowy ,bo czytałam ,że w komisach mógłby być powypadkowy sprowadzony z Niemiec.

Witam Marcówki 2010 ;-)
Jestem mamą marcową 2009 i chciałam się zaptyac czy któraś z Was nie byłaby zainteresowna odkupieniem ciuszków po moim synku ( są to m.in bluzy polarowe, bluzeczki cienkie, sweterki spodnie różnego rodzaju buciki czapki wszystko kupowałam nowe rzeczy są bardzo zadbane jak któraś z Was byłaby zainteresowna proszę o wiadomośc wyślę e-maila ze zdjęciami )
Dodatkowo sprzedam mate edukacyjną Tiny Love Małpia Wyspa za 80zł zdjęcia też mogę wysłac :tak: I mam jeszcze wózek Atlantic gondola+ spacerówka kolor szaro-turkusowy sprzedam za 400zł gondola używana 3mc :tak: Oczywiście jak ktoś się zdecyduje mogę wystawic aukcję na allegro z tymi rzeczami żeby było pewniej :tak:
Pozdrawiam i życzę zdrowych różowych bobasków :-D

Ostatnia edycja:
ja pieluchy mialam, aczkolwiek zanim sobei o nich przypomnialam i je zanioslam na oddzial wczesniakow (tam lezal Jas przez 3 doby) to minely prawie dwa dni :-D ale pielegniarki wcale sie nie upominaly o te pieluchy.
Chusteczki byly zbedne - u nas byly takie waciki do pupy (moczylo sie jewoda) - nie tyle waciki takie jak do demakijazy, co takia bardziej z takiego materialu jak gaza czy cos w ty mstylu (o ile dorbze pamietam - te 2,5 roku temu to byl ow koncu :-D).
Ja mialam chusteczk inawilzane do pupy ale Jasia uczulily od razu wiec pielegniarki radizly te ichnie waciki.

Rodziłam w moim rodzinnym mieście, tam musiałam mieć chusteczki nawilżane, pampersy, spirytus rozrobiony z wodą do pielęgnacji pępuszka i waciki sterylne z apteki najmniejsze.A dla siebie podkłady z belli , po cc zużyłam 3 paczki .Teraz mieszkamy w Szczecinie od 3,5 roku i muszę dopiero zrobić wywiad w szpitalu co i jak:)Aha a synek miał uczulenie od pieluch Huggies. Więc na początku używaliśmy pampersów oryginalnych, później Dada z Biedronki albo takie czeskiej produkcji z Lidla.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry