reklama
justys0702
Fanka BB :)
Ja naraziw nie kupuje nic. Pewnie gdzies kolo 7 miesiaca. Ale duzo ciuchow bede tez miala od bratowej, bo u mnie tak sie zostawia jak sa w dobrym stanie. A jak juz bede kupowac to neutralne kolory, bo nie chce znac plci.
Ostatnia edycja:
Ja wszystko kupiłam w 8 miesiącu łącznie z wózkiem który mąż odebrał po porodzie łóżeczku tez czekało miesiąc przed porodem... słyszałam że nie warto zapraszać a jakby coś poszło nie tak co potem z tym robić wszystko będzie przypominało nasze malenstwo
Sasankaa
Sądze ze lepiej rozłożyć to finansowao chyba że kogoś stać kupić wszystko w 1-2 msc. Myśle ze od 4 msc mozna spokojnie zaczynać bo wczesniej chyba i tak nikt o tym nie myśli - praca itp.
Gdyby kazdy bał sie robic wyprawke to nikt by w ciaze nie zachodził. nie wyobrazam sobie cała ciaze nic nie kupic sobie czy dziecku i myslec ciągle ze bedzie cos nie tak.
Gdyby kazdy bał sie robic wyprawke to nikt by w ciaze nie zachodził. nie wyobrazam sobie cała ciaze nic nie kupic sobie czy dziecku i myslec ciągle ze bedzie cos nie tak.
marcia331
Ja większość rzeczy mam po starszych synach więc pewnie nie poszaleje z wami zakupowo. Łóżeczko, wózek, bujaczek , mata edukacyjna, fotelik samochodowy. Jedyna moja nadzieja w tym że może tym razem będzie dziewczynka to zaszaleje z ubrankami. U nas w rodzinie same chłopaki, tylko jedna dziewczynka u szwagierki ale ma już 8 lat i ona chyba większość rzeczy po niej już komuś wydała. Czekam do prenatalnych i może coś się dowiem. Ale zakupy to pewnie latem będę robić. Do czerwca chciałabym pracować więc nie będę miała głowy. No chyba że pójdę wcześniej na zwolnienie.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
ja jeszcze nic nie kupuję, troszkę za wcześnie, będę myślę pod koniec ciąży jak już wszystko po rodzinie zbiorę. Wychodzi na to, że mam wszystko poza wózkiem
No, pewnie mata edukacyjna, bujaczek, ale to rzeczy takie na chwilkę później więc pewnie się kupi po porodzie...
No, pewnie mata edukacyjna, bujaczek, ale to rzeczy takie na chwilkę później więc pewnie się kupi po porodzie...
reklama