reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Na szkole rodzeni kazali wziąć 10 szt pampersów więc nie będe nadgorliwa i wezme tyle ile kazali:-)

Co do kosztów wypawki zazdroszcze tym które mają odzdziczone różne akcesoria dla swoich maleństw:tak: My mamy tylko lezaczek i pare pierdułek od znajomych a reszte musimy kupic i jak widze ze niektore z was tylko 300zł wydaly to :szok: bo tyle ja wydalam ostatnio na same piedułki z allegro tzn nożycznki szczotke buteki flanela tetra wanienka wkładki itp Nie wsponę ze wczesniej już nakupaowałam sporo rzeczy, które też coś koło tego wyniosły!! :baffled:
Do tego z grubszych sam wózek 1500 i łózeczko 260 + pościel , temometr do ucha wiec jeszcze kupa wydatków czeka nas:shocked2:Ale to pod koniec stycznia dopiero,mam nadzieje ze mała nie bedzie sie pchała za bardzo na świat i zdąrzymy:-D

reklama
Myszencja82 - raczej mi sie nie wydaje żeby tak było. Przecież one by krećka dostały jakby tak miały każde dziecko same przewijać. Przecież takie maleństwo to co 2-3 godzinki sie przewija, a czasem częściej. Nie sądzę żeby np w nocy chciało im sie wstawać i przewijać....Raczej masz przy sobie środki higieniczne dla dzidzi i sama przewijasz, wycierasz pupkę, smarujesz - one tylko kąpią i ważą chyba dziecko - resztę robisz ty. No ale dopytaj - bo kto wie....

Agniesiak zawrocilas mi troche w glowie tym Jetem :-)
mam okazje kupic go za 550 zł plus przesylka.
i sie zastanawiam.
Podobno gondola nie byla uzywana w ogole, a reszta jest w dobrym stanie. Plus torba i folia ocgronna.
no i mysle, mysle..

tylko z koleji w necie kiepskie ma opinie..

a na zywo go nie widzialam..

Agniesiak zawrocilas mi troche w glowie tym Jetem :-)
mam okazje kupic go za 550 zł plus przesylka.
i sie zastanawiam.
Podobno gondola nie byla uzywana w ogole, a reszta jest w dobrym stanie. Plus torba i folia ocgronna.
no i mysle, mysle..

tylko z koleji w necie kiepskie ma opinie..

a na zywo go nie widzialam..
Ja widziałam na żywo bo nasza koleżanka ma taki wózio dla córci :) Mi sie bardzo podoba i my juz się tez zdecydowaliśmy na niego:) Wersja Neo:) Ale zamówimy go na początku lutego gdzies.. :)

Hmmm.. ja jak się opiekowałam Filipkiem jako niania to Filipek mial Coneco ale spacerówkę.. skrętne kółka, ale małe były tam i takie podwójne. Ale dobrze się ją prowadziło, lekko. Ale to chyba nie o ten wózio pytasz:zawstydzona/y::-)
Coneco Toledo.. zaraz na allegro poszukam;-)

reklama
Ja mam po Dawidku coneco V3 w sumie dobry wózek, dobrze się prowadzi, ale dla tegiego rocznego dziecka spacerówka już jest za ciasna, a jeszcze jak się nałoży dziecku kombinezon to całkiem się nie mieści.

Do góry