reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

hej mamusie :-)
Mam pytanko- właśnie szukam sobie na allegro spiworka na wyjscie ze szpitala, jaki rozmiar kupić 62 czy 68? Myslę, że większy będzie lepszy bo się jeszcze potem przyda, ale może się mylę? Jak myślicie???

reklama
a pochwale się do końca :-p
dzisiejsze zakupy :-)

Załączniki

• DSC00031.jpg
    DSC00031.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC00032.jpg
    DSC00032.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 47
Frotka 74 chyba masz rację:tak: Tak zrobię, kupię 62- dzięki za podpowiedz. Całkiem fajna ta twoja propozycja z allegro, jednak ja nie chcę różowego, mam mnóstwo ciuszków w tym kolorze:tak:
Ionka sliczne łóżeczko!!!- naprawdę piękne

echhh, miałam nie kupowac juz ubranek, ale nie umiałam sie powstrzymać :zawstydzona/y: ;-)
przecena była o 50% to mnie usprawiedliwia :-p
kupiłam czerwone sztruksowe spodenki, fioletową bluzkę (nietoperzowata taką) i komplecik: czapeczkę i rękawiczki na wyjście ze szpitala i pierwsze spacery :-)
:-)

Słodkie ubranka a gdzie kupilas i ile dalas??:-) Bo chyba jutro po szkole rodzenia albo w ndz wkoncu na wyprzedaze sie wybierzemy:) i nie wiem czy zamawiac na allegro używane czy lepiej za ta samą cene kupic na wyprzedazach?:dry:

ja kupilam na allegro takie:
PODKŁADY CHŁONNE DO PRZEWIJANIA Hartmann 30szt (849502304) - Aukcje internetowe Allegro
MAJTKI POPORODOWE Hartmann Wielorazowe NAJTANIEJ (849502285) - Aukcje internetowe Allegro
WKŁADY POPORODOWE HARTMAN MAXI 14szt + GRATIS (849502279) - Aukcje internetowe Allegro

moge tez wam polecic tego sprzedawce:
Informacje o Użytkowniku r_p77 - Aukcje internetowe Allegro
kupilam u niego sporo rzeczy, koszt przesylki za wszystko byl tylko 13 zl, a kupilam nawet proszek. nie trzeba latac po sklepach, tylko wszystko do domu przyniosa :)

Peperka- wprawdzie od innego sprzedawcy ale jakis czas temu zrobiłam identyczne zakupki. Mamy podobny gust co do Hartmanna:-D

Ja dzisiaj też byłam na polowanku i kupiłam dwa drobiazgi dla dziecka.Ponieważ nie mam pewności co do płci,wybór mam ograniczony:-(
Kupiłam w lumpeksie za złotówkę biały pajacyk(rozm.56) i body w realu za 4 złote(rozm.62).Teraz i tak postaram się kupować większe rozmiary,np.62 ale nie oprę się takim pajacykom za złotówkę:sorry2:

reklama
ciuszki są firmy NO NAME, u mnie w mieście jest sklep i wszystko było 50% taniej. to dość drogi sklep- ale na wyprzedaż sie skusiłam :-)
spodenki za 7euro, tunika za 9, a czapeczka 4.

aaa i jeszcze 2 smoczki mam TT i Oilatum emulsję i kremik :)

Ostatnia edycja:
Do góry