reklama
Night&Day
Fanka BB :)
Rozumiem twój strach ale musisz wierzyćTo mnie pocieszylas ...
Ann_
agniesia1981 ja bym zrobiła od razu Harmony. PaPpy bym nie robiła wcale bo to tylko statystyka, zbędna strata pieniędzy.
Marta94 ale fochy strzelasz. Przeciw znika nie zamknął jednoczensie otwartego watku. W moim nicku też był błąd, tylko szybciej był zauważony błąd bo pisałam systematycznie tutaj.
Sechmet dobrze myślisz. Będziesz miała czas na myślenie o porodzie. Najlepiej iść na żywioł, nie stresować się za wczesnie.
Marta94 ale fochy strzelasz. Przeciw znika nie zamknął jednoczensie otwartego watku. W moim nicku też był błąd, tylko szybciej był zauważony błąd bo pisałam systematycznie tutaj.
Sechmet dobrze myślisz. Będziesz miała czas na myślenie o porodzie. Najlepiej iść na żywioł, nie stresować się za wczesnie.
Incinta
Wyniki przyjdą na dniach bo dzwonili ze wysłali .Rozumiem twój strach ale musisz wierzyć- przypomnij mi proszę kiedy masz badanie A kiedy wyniki?
Night&Day
Czyli przyjdą do domu?- ja odbierałam w przychodni- dlatego też dzwoniłam tam codziennie czy już sąWyniki przyjdą na dniach bo dzwonili ze wysłali .
Night&Day
Sechmet
Nic a nic mnie nie uwiera, nie boli.Ja mam tak samo. Luz blues ... jakos tak spokojniej to wszystko chociaz czasami bywa pod gore to o Kluseczke jestem serio spokojna i nie wiem skad to wynika :-)
Wspolczuje Ci tej papierkologii. Nie meczy Cie od tego siedzenia uwieranie brzuszka?
I tak co chwilę wstaje i sobie chodzę. Mam mega luzy.
A ile z Was jeszcze pracuje i zamierza pracować jak najdłużej ?
Jeśli się uda to ja będę w pracy aż do połowy kwietnia..
reklama
Gosik880
Trzymam kciuki, żeby tak byłoMój synek ma brać heviran 2 razy dziennie przez 5 dni przez 3 miesiące.Teraz jest drugi miesiac- zobaczymy czy i jemu pomoże![]()
Ja nie pracuję już od 2 miesiąca ciąży ale tylko ze względu na styczność ze środkami chemicznymi. Wolałam nie ryzykować. Lekarz przyznał mi rację i teraz siedzę w domku, chociaż czasem mam ochotę wrócić do pracy.A ile z Was jeszcze pracuje i zamierza pracować jak najdłużej ?
Jeśli się uda to ja będę w pracy aż do połowy kwietnia..