reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Violett pod warunkiem ze nie masz ich duzo... a co :-) sily i checi sa to wykonac mozna. Dzis szukam sobie zajec na sile z nudow:)

reklama
agniesia1981 ja bym zrobiła od razu Harmony. PaPpy bym nie robiła wcale bo to tylko statystyka, zbędna strata pieniędzy.

Marta94 ale fochy strzelasz. Przeciw znika nie zamknął jednoczensie otwartego watku. W moim nicku też był błąd, tylko szybciej był zauważony błąd bo pisałam systematycznie tutaj.

Sechmet dobrze myślisz. Będziesz miała czas na myślenie o porodzie. Najlepiej iść na żywioł, nie stresować się za wczesnie.

@Incinta skoro genetyk nie widzi nic złego w twoich wynikach- i zostały wysłane do domu to według mnie tak jakbyś sama je odbierala co Jest równoznaczne z tym, że wszystko w porządku :)U mnie źle wyniki wiązałyby się z telefonem id genetyka, że mam przyjechać na wizytę.

Ostatnia edycja:
Ja mam tak samo. Luz blues ... jakos tak spokojniej to wszystko chociaz czasami bywa pod gore to o Kluseczke jestem serio spokojna i nie wiem skad to wynika :-)
Wspolczuje Ci tej papierkologii. Nie meczy Cie od tego siedzenia uwieranie brzuszka?
Nic a nic mnie nie uwiera, nie boli.
I tak co chwilę wstaje i sobie chodzę. Mam mega luzy.

A ile z Was jeszcze pracuje i zamierza pracować jak najdłużej ?
Jeśli się uda to ja będę w pracy aż do połowy kwietnia..

reklama
Mój synek ma brać heviran 2 razy dziennie przez 5 dni przez 3 miesiące.Teraz jest drugi miesiac- zobaczymy czy i jemu pomoże :)
Trzymam kciuki, żeby tak było :)
A ile z Was jeszcze pracuje i zamierza pracować jak najdłużej ?
Jeśli się uda to ja będę w pracy aż do połowy kwietnia..
Ja nie pracuję już od 2 miesiąca ciąży ale tylko ze względu na styczność ze środkami chemicznymi. Wolałam nie ryzykować. Lekarz przyznał mi rację i teraz siedzę w domku, chociaż czasem mam ochotę wrócić do pracy.

Do góry