kredkaczarna
Fanka BB :)
Napewno inaczej jak nie ma sie dzieci, ma sie jedno albo ma sie starsze ja mam 2 i 4 latka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też powiedział że to profilaktyka- ja prenatalne nie robiłam u swojego ginekologa tylko w innej klinice i wgląd w wyniki będzie miał dopiero za tydzień kiedy mu je przyniosę na wizytę . A powiedz w którym jesteś tygodniu?Może faktycznie zlecenie tego badania AFP zależy od lekarza. Ja jeszcze się zapytałam czy doktor daje mi to skierowanie bo źle coś na usg wyszło - to powiedział, że to tak profilaktycznie sprawdzimy.
Dzisiaj zaczęłam 16 tydzień i właśnie musiałam czekać, żeby zrobić to badanie w 16.Mnie też powiedział że to profilaktyka- ja prenatalne nie robiłam u swojego ginekologa tylko w innej klinice i wgląd w wyniki będzie miał dopiero za tydzień kiedy mu je przyniosę na wizytę . A powiedz w którym jesteś tygodniu?
Kurczę mi nie mówił że mam robić w 16 tc :/- ja robiłam pod koniec 14 A powtórzyłam w 15.A czemu w 16???Dzisiaj zaczęłam 16 tydzień i właśnie musiałam czekać, żeby zrobić to badanie w 16.
Safija ja poszłam po msc na l4 ciążowe. Niestety nie chciałam Ale innego wyjścia nie było. Szefa mam super bo jak sie dowiedział że jestem w ciąży to mógł mnie zwolnić bo nie pracowalam 3 msc a tego nie zrobił i jestem na l4.
Dzięki dziewczyny, u mnie Tak naprawdę nie ma problemow z ciąża ale z jama brzuszna, miesiąc temu przeszłam ciężka niedroznosc jelit i tylko cudem udało się nie operować ale przeszłam piekło w szpitalu, no i mimo diety jaka mam może to w każdym momencie znowu wrócić, dodatkowo bóle wątroby i takie sobie z niej wyniki. Ale zobaczymy, nie przyszłam Wam tu marudzić
Justik, na pęcherz polecam żurawinę, moja siostra stosowała i pomagało
Ja kupiłam w aptece sok z żurawiny i zaczynam pić jutro i tak idę zrobić badanie moczu, bo w czwartek wizyta więc w razie czego będę mieć wynik
Ale Ci zazdroszczę szefa. Ja nie mam pojęcia jak się mój zachowa. A to nie jest tak ze po 30 dniach nieprzerwanej pracy nabywa się prawo do l4?
Ale miałaś nieprzyjemne wydarzenia i to w ciąży. Oby się wszystko wyrównało ze zdrowiem.
Pomoże żurawina na 100% tylko musi być bez cukru. Wyniki glukozy masz dobre?
3 ciaza i tez nie miałam tego badania.lat 33.
Szczerze powiem, że nie mam pojęcia. Wiem, że liczył doktor specjalnie mi tygodnie ciąży (bo byłam ostatnio dawno 30 października) i napisał żebym poszła między 19 a 30 listopada dopiero, czyli 16-17 tydzień.Kurczę mi nie mówił że mam robić w 16 tc :/- ja robiłam pod koniec 14 A powtórzyłam w 15.A czemu w 16???