reklama
Lilianne91
Zaciekawiona BB
Ja do rana zalatana, ale na szczęście nic mnie nie rozłożyło i badania krwi udało się ogarnąć Mocz i CRP w normie, niewiadomą jest jeszcze morfologia i TSH. A za tydzień wizyta u gina na którym pewnie wyznaczy już termin badania połówkowego Nie mogę się tego doczekać, mała dzidzia w 3D i w końcu poznamy płeć!
A dzisiaj miałam jakiś nienormalny sen. Byłam w jakimś dziwnym laboratorium i kazali mi znieść jajko... O dziwo jakoś je zniosłam xD I że niby w ten sposób w tym jajku jest kopia tego co znajduje się w brzuszku i można sprawdzić jak maluch się rozwija. I rzeczywiście po rozbiciu jajka było maleństwo, albo raczej jego model i okazało się, że to chłopczyk. Po tym śnie to ja już chyba na jajka patrzeć nie będę mogła, a Wielkanoc to jakieś traumatyczne święto będzie
A dzisiaj miałam jakiś nienormalny sen. Byłam w jakimś dziwnym laboratorium i kazali mi znieść jajko... O dziwo jakoś je zniosłam xD I że niby w ten sposób w tym jajku jest kopia tego co znajduje się w brzuszku i można sprawdzić jak maluch się rozwija. I rzeczywiście po rozbiciu jajka było maleństwo, albo raczej jego model i okazało się, że to chłopczyk. Po tym śnie to ja już chyba na jajka patrzeć nie będę mogła, a Wielkanoc to jakieś traumatyczne święto będzie
Juustiik2607
Fanka BB :)
Hihi [emoji23] Sprawilas, że dziś pierwszy raz się uśmiechnęłam. A mam taki zły dzień, bardzo kluje i boli mnie po bokach brzucha, na wysokości jajników. Nie mogę się wyprostować przy chodzeniu [emoji17] Mam nadzieję, że to przejściowe bóle związane z rozciąganiem macicy. Kurczę mi to zawsze coś dolega gdy zbliża się weekend [emoji26]Ja do rana zalatana, ale na szczęście nic mnie nie rozłożyło i badania krwi udało się ogarnąć Mocz i CRP w normie, niewiadomą jest jeszcze morfologia i TSH. A za tydzień wizyta u gina na którym pewnie wyznaczy już termin badania połówkowego Nie mogę się tego doczekać, mała dzidzia w 3D i w końcu poznamy płeć!
Night&Day
Haha - jeśli faktycznie nosisz synka w brzuszku to jesteś czarownica . Mnie mój nJa do rana zalatana, ale na szczęście nic mnie nie rozłożyło i badania krwi udało się ogarnąć Mocz i CRP w normie, niewiadomą jest jeszcze morfologia i TSH. A za tydzień wizyta u gina na którym pewnie wyznaczy już termin badania połówkowego Nie mogę się tego doczekać, mała dzidzia w 3D i w końcu poznamy płeć!
Ginekolog 29- tego powiedział że na 80 % chłopak ale nie daje głowy. Mam już synka i o tym, że jest chłopakiem dowiedziałam się 31 pazdziernika- czyli wszystko w okolicach Halloween - nastawiam się już na drugiego synka choć znajomi patrząc na moja buzię mówią, że ginekolog na kolejnej wizycie zobaczy jednak córkę- marzenie notabene mojego męża
Sechmet
Dzieki dziewczyny raz jeszcze za rady. Wrócę do domu i będę się leczyć!
Ogólnie mój dziś przyszedł do pracy ( pracujemy w tej samej firme) i jako że wczoraj powiedzialam menadżerce on się wygadal całemu zespołowi. Wiedziałam w swoim mini biurze i wszyscy przychodzą mnie przytulać i pogratulować..
Ja tak strasznie nie lubię gdy ludzie mnie dotykają .
Ogólnie mój dziś przyszedł do pracy ( pracujemy w tej samej firme) i jako że wczoraj powiedzialam menadżerce on się wygadal całemu zespołowi. Wiedziałam w swoim mini biurze i wszyscy przychodzą mnie przytulać i pogratulować..
Night&Day
Oj nie denerwuj się- według mnie to na pewno rozciągająca się macica , więzadła itd-mnie często rwie podobnie i promieniuje aż do pachwin.Hihi [emoji23] Sprawilas, że dziś pierwszy raz się uśmiechnęłam. A mam taki zły dzień, bardzo kluje i boli mnie po bokach brzucha, na wysokości jajników. Nie mogę się wyprostować przy chodzeniu [emoji17] Mam nadzieję, że to przejściowe bóle związane z rozciąganiem macicy. Kurczę mi to zawsze coś dolega gdy zbliża się weekend [emoji26]
Night&Day
Teraz pewnie odczuwasz to "dotkliwiej" bo świadomie czy nieświadomie bronisz swojego dzidziusia.Dzieki dziewczyny raz jeszcze za rady. Wrócę do domu i będę się leczyć!
Ziebulka
Zaciekawiona BB
Normalnie padłam. Jak ci sie takie znoszenie przyśni w 40t to jeszcze we śnie urodzisz, znosząc duże 3-4kg jajeczkoJa do rana zalatana, ale na szczęście nic mnie nie rozłożyło i badania krwi udało się ogarnąć Mocz i CRP w normie, niewiadomą jest jeszcze morfologia i TSH. A za tydzień wizyta u gina na którym pewnie wyznaczy już termin badania połówkowego Nie mogę się tego doczekać, mała dzidzia w 3D i w końcu poznamy płeć!
Mam bardzo podobnie, jak juz musze kogoś przytulić bo sie na mnie rzucil to tak jak by piłka miedzy nami była (a brzuch jeszcze az taki nie jest), ja już klepie po plecach ze ok wystarczy a Ci dalej wisząJa tak strasznie nie lubię gdy ludzie mnie dotykają .
Za to za mężem w kółko chodze i miałcze "przytul mnie"-i weź tu zrozum babę
zniewolona
Matko bardzo smutna wiadomoscWitajcie... niestety mam smutna wiadomość [emoji17] Kari dziś napisała że serduszko dziecka przestało bić [emoji22] kazała przekazać że nie ma siły tu wrócić i pisać... Ja mam nadzieje że podniesie się po stracie i jeszcze będzie szczęśliwa. Nie wiem nawet co napisać tak strasznie mi przykro [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
reklama
zniewolona
Ja to samo tyle ze nie udzielam sie na kazdy temat bo poprostu ledwo starcza mi czasu zeby nadrabiac zaleglosci.Ja jakos jestem od poczatku i zaproszenia nie dostalam.... hmmm
Edit; gapa ze mnie dopiero znalazlam zaproszenie
Ostatnia edycja: