reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Ja również obecnie zdecydowanie wolałabym nie być w ciąży :( ale chyba jednak wszystko wskazuje że jestem. Będę testować w piątek rano lub jutro beta. Dziewczyny u mnie trzymajcie kciuki za jedną kreskę

Ohh widzicie jakie to niesprawiedliwe ? Kto nie chce to jest w ciąży a kto chce to nie może zajść - jednak te nastawienie bardzo dużo daje :confused:
No szkoda, że nie chcesz a coś na to wskazuje - a masz jakieś przeciwwskazania do tego? Czy nie jesteś na to gotowa?

Wczoraj miałam atak kolki i pod koniec wysikalam kamyk :( takie kamienie tworzą się czasem w nerkach... Ból taki tak przy porodzie :o

WOW :O No to nieźle.... Współczuje :(
Ja kiedyś miałam taki atak bólu w boku i pojechałam do szpitala bo sama nawet ubrać się nie mogłam tak bolało i zrobili mi właśnie badania i wyszło, że nie mam kamieni ani nic i nie wiadomo od czego to było :/

reklama
Ja jestem tak śpiąca kolejny dzień, że już zaliczyłam jedna drzemke ale czuję się jeszcze gorzej. I brzuch mnie pobolewa dołem tak dosyc mam nadzieje za wszystko ok jest

Do góry