reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Mamaelaela - ciężko mi powiedzieć kiedy dokładnie bo to było już kilka miesięcy temu ale nie wzięcie jednej tabletki potrafiło mi cały cykl rozregulowac i pojawiały się nieregularne plamienia.

Dziewczyny normalnie nie uwierzycie, wieczorem dostałam ataku kolki nerkowej :( do teraz umieralam z bólu aż w końcu "urodziłam" kamień :O bolało jak poród, nawet ketonal ledwo działał. Bez leków nie wytrzymała bym a teraz schizy mam czy to na ewentualna ciążę nie wpłynie :/ i tak dobrze że minęło samo i nie musiałam na szpital jechać

Wow, jak to kamień "urodziłaś" ?? Może lepiej skonsultować to z lekarzem??

reklama
Dzisiejszy test chyba już nie pozostawia dla mnie wątpliwości...też coś tam widzicie? [emoji6] kurczę nie mogę uwierzyć [emoji7] na maxa zacznę się cieszyć po terminie.
No to dzień dobry dziewczyny [emoji3]Zobacz załącznik 888297

Noo widzisz kochana, a tak się martwiłaś o te krosty :p
Gtarulacjeeeee <3 ;*
Trzymam kciuki za pogrubienie tej kreski i za potwierdzenie lekarza :tak:

Do góry