@anieok o jejciu, tak bardzo mi przykro :c jak się czujesz kochana? Pozdrawiam i tulę cieplutko..
@Zola91 to super, też trzymam kciuki i czekam na nowinki [emoji4]
@porcelana ja też miałam jakoś tydzień przed zrobieniem testów krwawienia z nosa, tak o, ale łącznie to chyba z 4, raz dziennie, a teraz spokój [emoji846]
Mnie strasznie bolą piersi, nie mogę ubrać zwykłego stanika, jedynie sportowy, a z jednego już wypływam [emoji28] Czasem pobolewa mnie podbrzusze, ale tak już serio delikatnie. Jutro idę na ta drugą betę, i w środę mam wizytę. Ogólnie uspokoiłam się i nie przejmuje się tak bardzo. Czuję się dobrze, jedynie do mojej senności doszły wrażliwość na mega intensywne zapachy, jakieś nagłe i dziwne ochotki, i odruch wymiotny podczas mycia zębów [emoji1]
No i chyba będę zmieniać lekarza, bo nie podoba mi się to jak ten ze mną rozmawia, nie przekazuje mi wszystkich informacji, a jednak oczekuje dokładności i zrozumienia, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża. No bo przecież nie potrafię czytać w myślach, żeby wiedzieć co ma w głowie. Teraz właśnie w środę będę szła do drugiego i zobaczymy co powie i jak będzie.
A dzisiaj urodziny miał brat od mojego, więc załapałam się na dobry sernik i kawkę [emoji847]
A co u was, jak się czujecie?
@Smile4u @Migdalove ooo to wizytujemy razem [emoji39]