reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Witajcie[emoji11] ostatnio pisałam ze mam mega mdłości przez cały dzień... wczoraj pojechałam do gina żeby sprawdzić serduszko i żeby mnie poratował jakimiś lekami hehe [emoji23] Strasznie się bałam czy będzie serduszko bo na poprzedniej wizycie był tylko pęcherzyk. Jakie było moje zdziwienie kiedy się okazało że serduszko jest i wszystko wporzadku ale obok jest drugi zarodek [emoji23][emoji23] niestety lekarz nie był w stanie go podejrzeć,tak się chował[emoji16] Za 2 tyg mam znów wizytę, okaże się wtedy czy ten drugi zostanie i się dobrze rozwinie. Na obecną chwilę mam bliźniaki i wpadam w panike.... tak sie boje jak cholera. Nie wiem czy dam sobie rade
Ale suuuper wiadomo 2razy tyle obowiazkow ale i 2 razy tyle szczęścia gratulacje :)

reklama
Witajcie[emoji11] ostatnio pisałam ze mam mega mdłości przez cały dzień... wczoraj pojechałam do gina żeby sprawdzić serduszko i żeby mnie poratował jakimiś lekami hehe [emoji23] Strasznie się bałam czy będzie serduszko bo na poprzedniej wizycie był tylko pęcherzyk. Jakie było moje zdziwienie kiedy się okazało że serduszko jest i wszystko wporzadku ale obok jest drugi zarodek [emoji23][emoji23] niestety lekarz nie był w stanie go podejrzeć,tak się chował[emoji16] Za 2 tyg mam znów wizytę, okaże się wtedy czy ten drugi zostanie i się dobrze rozwinie. Na obecną chwilę mam bliźniaki i wpadam w panike.... tak sie boje jak cholera. Nie wiem czy dam sobie rade

Gratulacje

Dokładnie, dobrze, że takie forum jest. :D Ale powiem Wam, że najchętniej już bym wszystko kupiła, ale chyba prawie każda kobieta ma takie pragnienie. :p
Gosia ja nie mam parcia na wyprawkę, ale to moje 3 dziecko. Jak byłam w pierwszej ciąży chciałam wszystko mieć, teraz z doświadczenia wyprawka będzie już inna [emoji5]
Migdalove dlatego moglby byc juz 3tr, ten 1 tr. Jest dla mnie mega stresujacy. W ogole ciaza! Nie moge sie doczekac az bede miala malenstwo juz w domu [emoji4]
Ja tez jakoś nie mam ochoty chodzić w ciąży, wolałabym już mieć dzidziusia.

Migdalove ja trafilam na takiego buraka przy pierwszym porodzie. Juz pomijajac to w jaki sposob mnie przyjal wmawiajac mi ze nie rodze i zawracam tylko mu niepotrzebnie glowe, to po porodzie jak zszywal mi krok pyta mnie „dlaczego rycze”, albo w czasie porodu jego uwagi, ze dawno takiej rzezni nie widzial, a nawet nie chce mi sie go wspominac...
Kochana nawet nie wspominam tego konowala, masakra nie lekarz. Jestem pewna, że tam dostaniesz dobra opiekę. A jak u Ciebie wygląda poród? Tzn gdzie się rodzi w szpitalu? Czy jakimś domu porodów?
Ale ekstra wieści. Pewnie lekarz nie widział wcześniej tego drugiego zarodka, może był przysloniety przez pierwszy. Niedługo dowiesz się już wszystkiego. Ja jakbym miała mieć bliźniaki to dwie dziewczynki mi się wymarzyly. Ale to by było , mega trudne. Na emigracji bez rodziny dwóch małych chłopców i bliźniaki [emoji23] na szczęście już wiem, że mam jedno dodatkowe serduszko.

Witajcie Majóweczki jak dziś samopoczucie?

Ann dokladnie, moja wyprawka tez bedzie rozsadniejsza, bo w pierwszej ciazy nakupilam tyle niepotrzebnych albo w ogole niepraktycznych rzeczy, ze z prespektywy czasu nie wiem jak to mozliwe [emoji12] ale to chyba caly urok tych pierwszych ciaz [emoji4]

Dziewczyny ktore maja juz maluszki. Dzieci spia same w pokoju juz?

reklama
Ann dokladnie, moja wyprawka tez bedzie rozsadniejsza, bo w pierwszej ciazy nakupilam tyle niepotrzebnych albo w ogole niepraktycznych rzeczy, ze z prespektywy czasu nie wiem jak to mozliwe [emoji12] ale to chyba caly urok tych pierwszych ciaz [emoji4]

Dziewczyny ktore maja juz maluszki. Dzieci spia same w pokoju juz?
mój ma 2 latka, ale jeszcze łóżeczko ma w naszej sypialni, ale już od jakiegoś czasu przymierzamy się żeby go przenieść, ale ciągle coś.

Do góry