reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A wy się przepraszam szykujecie na wyjazd do Rosji? Toż u nas -10 bywa od Święta, poniżej i tak nie należy z dzieckiem wychodzić a zimą spacery są krótkie i intensywne... My mamy pokrowiec z kompletu z wózka, do tego kocyk plus kombinezon i styka.

A odnośnie oczojebnej bluzki... jestem gotowa na poświęcenie :-D na tle śniegu taka cegła TO JEST TO:-D

reklama
oczojebna
laugh.gif
Hope Ty zawsze masz mega zaj... hasła!

My tez jeszcze jeździmy w gondoli ale już niedługo trzeba będzie sie przerzucić na spacerówkę.

ha ha widzę,że spodobało się określenie:rofl2: ja nie wiem,gdzie Wy zyjecie, od liceum to znam:-D

co do psiworków to podzielam pogląd Hope- ja się na 2 godziny w mróz nie będę wybierać z juniorem,niani też nie wypędzę(dopiero by mi się rozchorowała na pół roku tym razem).My mamy polarkowy-na razie jest ciepły bo aż juniorek ma ciepłe plecki po wyjęciu,jak zimniej to włożymy kocyk.Sporo jest z nim jeszcze miejsca.
A tak poza tym jestem w szoku jak piszecie , ze nie macie wycięć na pasy- to co to są modele do sanek??

aniu ja kupiłam taki zwykły sorter, bez migania i muzyczki.Więc nie wiem czy taki chcesz Fisher Price Pierwsze Klocki Malucha K7167 - opinie, komentarze o produkcie, 3
do tego piramidkę, też nie grającą.Fisher Price PIRAMIDKA TYGRYSEK W3112 nowość !! (1945764955) - Aukcje internetowe Allegro
junior już ją testował, uhhh była radocha...
Poza tym byłam dzisiaj po drodze w biedrze i mieli tam wszystkie zabawki z tych katalogów, całą górę zabawek(bo to nowa biedra),ale nic nie kupiłam w końcu.Jakoś szału nie było.

Ostatnia edycja:
A ja szukam wózka. Coraz droższe mi się podobają. Jak tańszy, to albo śpiworka brak, albo koloru nie ma.
Chyba dołożę te 300 złociszy i nowy kupię. Chociaż jeszcze fotelik by wypadało kupić większy do auta, a ja już na nianię oszczędzam:-).

Matusia trzymam kciuki bys znalazła ten wymarzony, fajnie że pieniążki z chrzcin się przydadzą, my już dawno wydaliśmy. Póki co jeszcze jeździmy w gondoli, więc się nie rozglądamy.
Jaipur a ja jestem ciekawa co w biedronie, tyle o niej mówicie, a nam ciągle nie po drodze a kończy mi się capuccino :-D
Za nami chodzi zabawka co jest w tesco w promocji i ciągle jej nie ma :wściekła/y:o taka
LAMAZE GRAJĄCA PISZCZĄCA OŚMIORNICA 27027 WA-WA (1928073595) - Aukcje internetowe Allegro

Ania siostra miala dla synka i on dosyc dlugo sie nim bawil wiec ja moge polecic nie jest za glosny.

Co do pieniedzy z chrzcin to my pralke kupilismy:p teraz tylko w ratach malej oddajemy;)

Bra wiesz co ja mam ten wełniany i uważam że jest mega gruby i nieprzyjemny te z polarka są milutkie poza tym Hope ma racje że chyba nie będzie -30 heheh i są one grube ja uważam że ten z polarka alebo jakiś cieńszy by wystarczył a co do układania nie ma problemu tyle,że moja mikro spacerówka ma mało miejsca(śpiwór ma specjalne szelki ,żeby przypiąć do spacerówki)
Wydaje mi się że ten co ma Ania jest tez fajny mięciutki-u nas do wózka nie było gratisów ;(

Ostatnia edycja:
Moj Oskar juz czasem jezdzi w spiworku w spacerowce, ale zakladam mu pod spod tylko bluze i spodenki na spiszki i rajstopki. Mam zamiar kupic jeszcze jeden spiworek choc tu zazwyczaj ostrych mrozow niwe ma ale my jestesmy czesto poza domem wiec sie przyda...

Aniu - ten spiworek jest calkiem fajny i niedrogi - i chyba sie zdecyduje na niego, bo ten fioletowy idealnie tez pasowalaby mi do wozka :)
Bra - bombeleq i Hope maja chyba racje - poczatkowo bylam takze za takim z owczej welny, ale faktycznie polarkowy bedzie lepszy.. Mysle, ze do - 5 gora -7 stopni bedziemy wychodzic - wiadomo najpierw krotkie zimowe spacerki 20-30minut i stopniowo bedziemy je wydluzac, wiec mala sie przyzwyczai do temperaturki..

reklama
Do góry