reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

marzena, bo masz wygodny, bo ma Twoje dziecko na czym siedzieć, a mój jak włożę śpiwór, to nie ma pupka na czym usiąść, a w kombinezonie to odpada juz w ogóle. I nie przesadzam. To spacerówka do tropików, gdzie nie znają zimy. Co do męża to na szczęście szczęść zrezygnował ze strzelania sportowego, bo na zawody i amunicję to dopiero kasy wydawał. Ale On zawsze sobie tłumaczy, że to za cierpienie Jego (miał wypadek, był połamany i pół roku leżał jak decha jak byłam w ciąży z Matim) te "hobby" ma.

reklama
Marzeno ja też mam Tako, spacerówka na płasko się rozkłada, ujdzie w tłumie chociaż z butów nie wyrywa:-D, a na lato kupię porządną spacerówkę. Tak czy siak mam zakup póki co z głowy:)
Hope ja mam podobnie z tą kasą jeszcze dobrze na konto nie wpłynie, a ja już wytracę:-D
Matusia trzymam kciuki, żeby udało się małża przekonać. Mój na szczęście sknerą nie jest, wręcz przeciwnie, jeżeli o Marti chodzi to muszę go pilnować bo na Nią wydałby wszystko.

I ja mam z wozkeim spokoj na razie..ufff...
Mała w gondoli jak na razie dalej - a spacerowke tez mamy do niej <3w1>, ale od zakupu lezakuje u tesciow na strychu - wiec jaka ona tam jest dokladnie to nawet nie pamietam... bede sie potem martwic.. :p

Jak na razie to poszukuje cieplego spiworka na zime, co by sie zmiescil do wozka.. <niedrogiego!>
Jakies namiary, ktos cos ma..:p ??

Kurde, nie bronię Go, ale jak trzeba coś kupić to ok, nie ma problemu i tak z wózkiem było, że mówił wybierz i kup jaki chcesz, niestety nigdy mi nie doradzi, ale teraz On nie może zakumać po co mi trzeci jak już dwa mam.:-D

maju my kupilismy śpiworek razem z wózkiem, ale chyba jest zbyt cienki. teraz zastanawiam się nad kupnem śpiworka wyściełanego wełna owczą, jest ich pełno na allegro. widziałam taki na żywo w sklepie i wydawał sie bardzo ciepły

reklama
bombelq a te z wełny nie będa lepsze na mrozy? i jak sie układa w wózku? bo tak się zastanawiam własnie czy zakupić ...

Do góry