reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A wy się przepraszam szykujecie na wyjazd do Rosji? Toż u nas -10 bywa od Święta, poniżej i tak nie należy z dzieckiem wychodzić a zimą spacery są krótkie i intensywne... My mamy pokrowiec z kompletu z wózka, do tego kocyk plus kombinezon i styka.

A odnośnie oczojebnej bluzki... jestem gotowa na poświęcenie :-D na tle śniegu taka cegła TO JEST TO:-D

reklama
oczojebna
laugh.gif
Hope Ty zawsze masz mega zaj... hasła!

My tez jeszcze jeździmy w gondoli ale już niedługo trzeba będzie sie przerzucić na spacerówkę.

ha ha widzę,że spodobało się określenie:rofl2: ja nie wiem,gdzie Wy zyjecie, od liceum to znam:-D

co do psiworków to podzielam pogląd Hope- ja się na 2 godziny w mróz nie będę wybierać z juniorem,niani też nie wypędzę(dopiero by mi się rozchorowała na pół roku tym razem).My mamy polarkowy-na razie jest ciepły bo aż juniorek ma ciepłe plecki po wyjęciu,jak zimniej to włożymy kocyk.Sporo jest z nim jeszcze miejsca.
A tak poza tym jestem w szoku jak piszecie , ze nie macie wycięć na pasy- to co to są modele do sanek??

aniu ja kupiłam taki zwykły sorter, bez migania i muzyczki.Więc nie wiem czy taki chcesz Fisher Price Pierwsze Klocki Malucha K7167 - opinie, komentarze o produkcie, 3
do tego piramidkę, też nie grającą.Fisher Price PIRAMIDKA TYGRYSEK W3112 nowość !! (1945764955) - Aukcje internetowe Allegro
junior już ją testował, uhhh była radocha...
Poza tym byłam dzisiaj po drodze w biedrze i mieli tam wszystkie zabawki z tych katalogów, całą górę zabawek(bo to nowa biedra),ale nic nie kupiłam w końcu.Jakoś szału nie było.

Ostatnia edycja:
A ja szukam wózka. Coraz droższe mi się podobają. Jak tańszy, to albo śpiworka brak, albo koloru nie ma.
Chyba dołożę te 300 złociszy i nowy kupię. Chociaż jeszcze fotelik by wypadało kupić większy do auta, a ja już na nianię oszczędzam:-).

Matusia trzymam kciuki bys znalazła ten wymarzony, fajnie że pieniążki z chrzcin się przydadzą, my już dawno wydaliśmy. Póki co jeszcze jeździmy w gondoli, więc się nie rozglądamy.
Jaipur a ja jestem ciekawa co w biedronie, tyle o niej mówicie, a nam ciągle nie po drodze a kończy mi się capuccino :-D
Za nami chodzi zabawka co jest w tesco w promocji i ciągle jej nie ma :wściekła/y:o taka
LAMAZE GRAJĄCA PISZCZĄCA OŚMIORNICA 27027 WA-WA (1928073595) - Aukcje internetowe Allegro

Ania siostra miala dla synka i on dosyc dlugo sie nim bawil wiec ja moge polecic nie jest za glosny.

Co do pieniedzy z chrzcin to my pralke kupilismy:p teraz tylko w ratach malej oddajemy;)

Bra wiesz co ja mam ten wełniany i uważam że jest mega gruby i nieprzyjemny te z polarka są milutkie poza tym Hope ma racje że chyba nie będzie -30 heheh i są one grube ja uważam że ten z polarka alebo jakiś cieńszy by wystarczył a co do układania nie ma problemu tyle,że moja mikro spacerówka ma mało miejsca(śpiwór ma specjalne szelki ,żeby przypiąć do spacerówki)
Wydaje mi się że ten co ma Ania jest tez fajny mięciutki-u nas do wózka nie było gratisów ;(

Ostatnia edycja:
Moj Oskar juz czasem jezdzi w spiworku w spacerowce, ale zakladam mu pod spod tylko bluze i spodenki na spiszki i rajstopki. Mam zamiar kupic jeszcze jeden spiworek choc tu zazwyczaj ostrych mrozow niwe ma ale my jestesmy czesto poza domem wiec sie przyda...

Aniu - ten spiworek jest calkiem fajny i niedrogi - i chyba sie zdecyduje na niego, bo ten fioletowy idealnie tez pasowalaby mi do wozka :)
Bra - bombeleq i Hope maja chyba racje - poczatkowo bylam takze za takim z owczej welny, ale faktycznie polarkowy bedzie lepszy.. Mysle, ze do - 5 gora -7 stopni bedziemy wychodzic - wiadomo najpierw krotkie zimowe spacerki 20-30minut i stopniowo bedziemy je wydluzac, wiec mala sie przyzwyczai do temperaturki..

reklama
Do góry