reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Pokazałam mężowi to mówi :szok: nowy? :szok: chcesz nowy? :szok: za tyle? :szok: i usiadł na kanapie. Pewnie już nic nie powie, bo On mało mówi (na trzeźwo). A pamiętacie, że on z gatunku Sknyrus Pospolitus? A na nową lunetkę, czy lornetkę to by się zaraz znalazło!

Matusia, skoro na lunetki rolnetki jest, to i na wózek się znajdzie;-)

znajomej mąż to dopiero dziwak! rodzince żałuje, a sam sobie kupił perkusję za 2 tysiące:sorry2:

mój Mężuś też z gatunku sknerusek pospolitusek, ale ani dla mnie ani dla dziecka nie żałuje. tylko najpierw trzeba wszystko dokładnie przemyśleć, jak teraz z tą planowaną parasolką...

zonka ja dostlam ten wozek od sasiadki ktora jezdzila nim tylko po marketach wiec niby nie jest zniszczony ale no nie wiem czy ktos kupic taki wozek chociaz za 400 zl a mam babyactive jet.

agacio, 2 tys.? Nie chce się mądrować, ale dobra lornetka kosztuje więcej , nie wspomnę nawet o flincie :-D
zonka, to tak jest u mnie że bardzo długo trzeba to obgadać i jak sie nie poddam to wygram, ale czasem to on mnie przekona jak kilka dni temu o dolce gusto:-). Jakby tak nie było, że by mi szczędził, to bym pokój dobudowała na nowe gadżety. Na wózek mogę ja dać, ale też nie che sama decydować, zawsze chcę Jego zgody. Najlepiej było jak psa chciałam. Ja wtedy jak dzieciak jestem.

reklama
Matusia Ty z tym mężem myśliwym masz trzy światy. Ale mięska Ci zazdraszczam, baaaardzo!

Hope jak Ty taka goła wylecisz na śnieg to na bank zrobisz wrażenie :-D

Ja na razie wózka nowego nie planuję. I wiecie jak spokojnie śpię :rofl2:

Do góry