reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

przebrnelam przez te posty ktore mnie ominely:rofl2:
i mam pytanie....z racji tego ze pewnych czesci cialau chlopcow nie powinno sie przegrzewac....to, czy skoro mamy kombinezon to musimy zakupic jeszcze spiworek do wozka,hmm??

bra a nie mowilam ze wozek pierwsza klasa :-)

reklama
matusiu to navington cadet. prowadzi sie bardzo dobrze, dwa przednie kółka sa skrętne,jest dość lekki, ma regulowane oparcie, podnóżek, 5punktowe pasy, odpinana barierkę, regulowana budkę ( która akurat mogłaby byc trochę większa jak dla nas), regulowaną długość rączki,duży kosz na zakupy, obsługuje sie go dośc intuicyjnie. jest spox.

don kichot dla mnie sam kombinezon to za mało.

bra, to świetnie, że wreszcie trafiłaś. Ja byłam napalona na x landera na maksa , ale poddałam sie cenie obecnego odkupionego od znajomych. Oni używali tylko gondoli i byli zadowoleni. Ja również jestem bardzo zadowolona,ale przy zakupie nie widziałam spacerówki, bo mówili, że nie mają jej w domu, tylko gdzieś w jakimś garażu, bo jej wcale nie używali bo mieli inną. A ja pomyślałam spacerówka jak spacerówka. No a teraz już wiem dlaczego nie uzywali. Bo się nie dało! Zrobili mnie w bambuko, albo zbieg okoliczności, co na to nie wskazuje wcale.

Martusia to prawie jak moja sąsiadka tez uzywala w sumie tylko gondoli i fakt gondola bardzo fajna super jest ale spacerowka to porazka i tak jak ty jestem napalona na x landera ale czy w nim dziecko moze jechac twarzą do rodzica? No i ja raczej szukam uzywanego jakiegos..

ja własnie boje sie ze skoro ten x lander taki mój wymarzony, to nie chciałabym sie skusic na inny. bardzo chciałam uzywany ale pomiedzy nowym a uzywanym jest mała róznica pieniedzy, a te nowsze bardziej mi sie podobaja i jakbym chciała sprzedac potem, to lepiej go będzie upchnąć. przepraszam za pismo ale pisze jedna reka:-)

sa rózne x landery i wiem, że jakis model daje mozliwośc odwracania siedziska. widze bardzo dużo tych wózków w parku, chyba rodzice są zadowoleni.

reklama
Do góry