reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
paula to ja wstawiałam linki z tesco. Kurde też bym musiała się wybrać nawet nie tyle dla ciuszków co dla butelek i paru innych akcesoriów, ale dla mnie samej to za daleko, a M od rana do wieczora w pracy i nie ma kiedy :(

Wiem,że 24h ale jak on wrócił np wczoraj o 21szej, zanim się ogarnie z brudasów (czyt,roboczych ubrań) umyje, zje to jest po 22giej. Dla niego to jest pora do spania bo po 4tej wstaje do roboty. Mam nadzieję,że na dniach jakoś szybciej wróci i uda mi się pojechać :)

A na mojego P liczyć nie mogę w tej kwestii, on się kompletnie na tym nie zna ja mu mówię wczoraj idziemy body dla małej pooglądać, a on pyta "a co to?".

haha :-D skąd ja to znam :-D zanim Mili się urodziła to mojemu urządziłam szkolenie z garderoby dziecięcej i akcesoriów i teraz obeznany w tym jak na tatusia przystało;-)

Jolek tylko żartowałam, ja też pracuję i ostatnią rzeczą o której myślę po pracy są zakupy.
Julisia on już teraz stwierdził że jakbym go kiedyś zostawiła z małą samego to mam na kartce wszystko spisać i nie wypuszczać się dalej niż na 20 minut jazdy autem od domu abym mogła w razie czego szybko wrócić, bo przecież dziecko nie może mieć długo brudnej pieluchy a ktoś ją musi zmienić.

Styna ja potrafiłam kończyć pracę o 21szej i jechaliśmy do tesco wtedy jest mniej ludzi i na spokojnie można zakupy zrobić,a teraz to mi M trochę szkoda bo tyle godzin na zimnym spędza więc chwile ogrzeje się w domu i jest dętka :(

karolka- mega dużo ciuszków pozazdrościć sąsiadki ojj wisisz jej duże lody ;-):tak: starczy Ci to spokojnie na ładny kawałek czasu :-)
mycha, styna - bardzo ładne ciuszki :tak:

hehe odnośnie Tesco i późnych godzin na zakupy...
Kiedyś przed Wielkanocą o godzinie 23 po drodze do domu chcieliśmy zrobić szybkie zakupy bo wracaliśmy chyba od jakiegoś lekarza. No więc ja uradowana że pewnie będą pustki w sklepie, wchodzę do Niego i co???? Tłum ludzi: jeden facet ogląda drabinę, drugi jakiś baniak na wino, wokół pełno biegających dzieci...
No mówię Wam: ja stałam zszokowana !!!!:tak:A miało być tak pięknie :-)

reklama
Ja też nie raz jechałam jak kończyłam o 21 bo faktycznie w tygodniu mniej ludzi, ale starałam się tylko wtedy kiedy nie miałam wyjścia a lodówka pusta, czasami jest tak że np. muszę pracować 2 tygodnie bez dnia przerwy i inaczej się po prostu nie da, teraz z moim P to mam luz w razie czego on zrobi zakupy (tylko nie bardzo wie co gdzie stoi na półkach) ale z moim byłym nie było mowy mimo że zawsze razem chodziliśmy na zakupy to sam nie poszedł nigdy zawsze twierdził że to nie jego sprawa.

Do góry