reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Ale jeść to już była jego sprawa!!! Mój M zawsze jak idzie sam robi sobie ściągę co ma kupić i nie ma problemu,żeby sam poszedł. Nawet potrafił mi tampony i wkładki kupować:):)

reklama
Jeść to już potrafił, ale tylko wtedy gdy miał podane pod nos bo jak on miał gotować to do McDonalds mnie zabierał. Mój P ma zawsze ściągę ale co z tego jak ja mu piszę np. jajka a tam milion rodzajów, ja się staram zawsze kupować całą wytłaczankę bo wiadomo temu się nic nie stanie, a jajek się dużo używa, no i tak właśnie napisałam jajka no i kupił "jajka duże" tylko akurat imprezę robiliśmy i miałam robić jajka faszerowane na 16 osób, a on kupił 6 sztuk jak się go spytałam czemu nie wziął dużych to się oburzył bo jak otwierał pudełka to te największe były:-)

styna zarąbiste ciuszki :)
dombar te bodziki kupiłam w Mothercare. W promocji jest teraz duuuży wybór body, kaftaników,pajacyków. Przykładowo 7pak body, które Ci sie podobają kosztują teraz 55 zł. Polecam ten sklep ze względu na różnorodność ciuszków, jakość! i ceny.

styna zarąbiste ciuszki :)
dombar te bodziki kupiłam w Mothercare. W promocji jest teraz duuuży wybór body, kaftaników,pajacyków. Przykładowo 7pak body, które Ci sie podobają kosztują teraz 55 zł. Polecam ten sklep ze względu na różnorodność ciuszków, jakość! i ceny.
No niestety ni ma u nas w pobliżu tego sklepu, najbliżej w Krakowie, szkoda

Ja wczoraj w TESCO zapłaciłam za 6 bodziaków 30 zł, a za 3 piżamki 25 zł.
A do tesco bardzo lubię jeździć na zakupy zawsze robię to sama albo z siostrą, wykąpie dziewczyny nakarmię i mogę spokojnie pośmigać po sklepie, zawsze coś tam znajdę, ja jestem taki szperacz-szukacz:-)

Oj to podziwiam cię ja nie cierpię szukać jak jadę do sklepu to najlepiej jakby była taka usługa że faksujesz listę podjeżdżasz i odbierasz swój koszyk, nie mam po prostu cierpliwości do tych wszystkich ludzi którzy się przepychają , zasłaniają itd. Wczoraj jak byłam i przeglądałam wzory na bodziakach o jakaś baba mi się tak zaczęła wpychać że miałam wrażenie że z rąk mi zacznie wyrywać, aż jej powiedziałam aby se poprzeglądała na wieszaku obok bo są takie same, a nikt przy nich nie stoi.

Julisia on już teraz stwierdził że jakbym go kiedyś zostawiła z małą samego to mam na kartce wszystko spisać i nie wypuszczać się dalej niż na 20 minut jazdy autem od domu abym mogła w razie czego szybko wrócić, bo przecież dziecko nie może mieć długo brudnej pieluchy a ktoś ją musi zmienić.
:-D:-D:-D
mój tez tak twierdził ale jak pojawiają się te maleństwa to im się odmienia i mój mówił że Milenkowa kupka to pachnie (ale dopóki była na cycu) i z dumą przewijał, a co jak i kiedy to i tak zawsze mówię ale radzą sobie dzielni jak mnie nie ma a nawer jak ma jakieś tatusiowe wtopy to trzeba się z tego pośmiać by chlopa nie zniechęcić

reklama
w biedronce wyprzedaz bodziaków była 3-pack za 5 zł nakupiłam z 7 kompletów do rozm 74 :-) a ze nie znam płci to wszystkie białe lub zolte no i 2 fioletowe :-)

Do góry