reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ale super ciuszki!!! Obkupiłyście się koleżanki widzę. My jutro mamy w planie wypad do jakiegoś centrum. Jak się natknę na jakieś fajne ceny i ciuchy to pewnie też coś kupię, takiego męskiego. Gorzej jak się znowu płeć odmieni :( To wtedy Wam będę sprzedawać ;P

A co do facetów to ja nie mogę narzekać, bo mojego wysłać do sklepu z listą i wróci bez problemu z zakupami jak trzeba. Przed podpaskami itd miał kiedyś opory ale teraz już "dorósł". Jeść też sobie zrobi. Zup nie ugotuje ale drugie da radę co prostsze. Spagetti robi lepsze, niż ja! Przy dziecku to kiedyś NIC nie umiał. Nawet na ręce się bał brać a przewijanie to czarna magia. I jakoś w tydzień się nauczył. Chcieć to móc! Nasza pediatra pod tym względem mnie ubawiła na pierwszej wizycie, jak kazała rozebrać dziecko ale mi zabroniła mówiąc, że "mamusia sobie posiedzi, mamusia już swoje zrobiła i teraz odpocznie, niech się tatuś wykaże". I nie pozwoliła mi do dziecka podejść tylko tatuś wszystko robił :D:D:D Mam nadzieję, że nie zapomniał :D

Zezłościłam się dzisiaj bo zapomniałam o aukcji na stanik i mi przepadła tzn. sprzedał się za 39 zł. Pokażę Wam zdjęcie żebyście mnie pożałowały (to do karmienia):

1392814587.jpg

reklama
Do góry