reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
To i ja wklejam swoje dotychczasowe zakupki. Narazie łagodnie... ale czuje że już zaczynam wariować na punkcie WSZYSTKIEGO co dotyczy bobasków :-D

skarpetusie.jpgbody.jpgkomplecik.jpg

jakie słodkie, ja jutro też porobię fotki i wam pokaże już się tego trochę nazbierało nie wiem tylko po ile sztuk kupować i czego więc po prostu jak jestem w sklepie widzę okazje to kupuję, ile się da.

styna ja radzę nie za dużo:-p
zajrzyj na temat wyprawkowy , tam jest kilka wyprawek nie tylko do szpitala..
no i podane ile potrzeba..
ja na 0-3 msc miałam mało sztuk , chyba po 15 z wszystkiego z kupnym i co dostałam .. 15 bodów , śpioszków.. bluzeczek miałam sporo:tak:i sie przydały..
no i trochę spodni:-p albo półśpiochów..
a później to się dokupuje task na raty;-)

te ich ograniczenia nic się nie mieści DSC01865.jpgDSC01874.jpgDSC01878.jpgDSC01876.jpgDSC01879.jpgDSC01877.jpg

no dobra wiem że chyba przesadziłam ale nie umiałam się zdecydować które pokazać

reklama
Dziewczyny, widzę, że niektóre niedługo założą własny klep z ubrankami, takie zaopatrzenie :-) Śliczne ubranka.
Chociaż przyznam, że oferta polskich producentów średnio do mnie przemawia. Jak oglądam ciuszki z Niemiec czy Anglii wpadam w zachwyt, a te nasze... no różne są. Pamiętajcie, żeby sprawdzać z czego są ciuszki, tylko bawełna. Maleństwa bardzo szybko odparzają sobie skórę o ubrania złej jakości. Markowe być nie muszą, ale porządne powinny.

Do góry