reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

styna super ciuszki ..
wszystko i się podoba i pewnie kupiłabym takie samo (tylko rożek może nie w taka krateczkę drobną :-p ale ja to mam zawsze swoje ale.. haha więc nie ma się co przejmować mam nadzieję że się nie obrazisz :zawstydzona/y:)
aż mam chęć wypakować te moje i sobie podziwiać:-D

hope a ja Ci powiem szczerze że nie patrzyłam czy wszytsko kupowałam bawełniane..
ale mała sie nie odparzyłą po niczym jeszcze wiec chyba jakość dobra:-p
jak będę wyciągać ciuszki to posprawdzam:-D

reklama
Karolka super masz sąsiadkę, no to zakup ciuszków masz już z głowy :)

Mycha słodkie te paputki tygryski :):)

Styna no zaszalałaś kobieto:) fakt trza się brać za zakupy bo czas zapitala jak szalony :)

Wszystkie ciuszki przesłodkie :)

karolka wow świetną masz sąsiadkę aż zazdroszczę;-)

mycha, styna26 niezłe łowy!

wczoraj obczaiłam że w niektórych dziecięcych sklepach są niezłe przeceny - Coccodrillo, Smyk, H&M, C&A czy Rekids, ja kupiłam parę ciuszków starszej pociesze

Ale piękne ciuszki, ja czekam aż kumpela odda mi po jej synku rzeczy które wcześniej jej pożyczyłam ;-)
Mycha gdzie kupiłąś te bodziaki? są boskie

Jaipur jeansy to w Polsce w Tesco kupiłam, zarówno spodenki jak i sukieneczkę, a te body z napisami Ilove mum & dad to z H&M, są i skarpetki i czapeczki.
Kamcia rożki kupiłam 2 ale oba unisex i akurat jak byłam w Pl nie było nic w smyku były 3 czy 4 rodzaje a w innych sklepach były nie utwardzane, więc brałam co jest sama zachwycona nie jestem, ale w UK nie ma rożków więc jakbym wtedy nie kupiła to bym nie miała.
jolek27 trza trza ja do kwietnia chcę mieć wszystko gotowe, bo nigdy nie wiemy co się w kwietniu stanie, a po za tym latać z wielkim brzuchem po zakupach pewnie ciężko będzie. A biorę się tak konkretnie bo teraz super promocje są, i te ciuszki takie tanie.

No ja też w kwietniu chce już mieć wszystko bo nigdy nie wiadomo kiedy dzidzia będzie chciała do nas wyjść:-)

A na mojego P liczyć nie mogę w tej kwestii, on się kompletnie na tym nie zna ja mu mówię wczoraj idziemy body dla małej pooglądać, a on pyta "a co to?".

he he no mój M oblatany w temacie i o pewnych rzeczach ma większe pojęcie niż ja, ale nie ma to jak samemu coś wybrać, zawsze to spokojniej będę spała :)

reklama
Dziewczyny śliczne ubraneczka.Ja wczoraj byłam w tesco bo któraś dała cynk że przeceny i też sporo kupiłma trochę dla synusia i trochę dla Madzi jak znajdę chwilkę to coś pstryknę:-)

Do góry