reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Dziewczyny śłiczne ubranka :-), aż się gęba cieszy jak się takie cuda oglada.
A ja dziś w końcu kupiłam sobie ziomwy ciepły płaszcz, mam nadzieje że starczy na całą zimę chociaż zapowiadają mrozy do połowy marca:szok:

reklama
86ania86 bierz mamę albo koleżankę i jedzcie na zakupy!
Powiedz mu że przecież z brzuchem który "kiedyś" będzie większy, nie masz zamiaru się męczyć po zatłoczonych sklepach:-)
Ewentualnie zostaje Allegro :-)

Aniu rozumiem,że was stać za jednym zamachem kupić całą wyprawkę,skorą mąż ma takie podejście?! Ja nikomu źle nie życzę,ale może wytłumacz mu,że w ciąży rożnie to bywa i co on zrobi jak Ty nie będziesz w stanie potem robić zakupów...da sobie rade sam?????

zanka slonko tylko ze my z M mamy wspolne konto i kazdym zakupie on wie:( kurcze myslalam,ze go to bedzie cieszyc. a on tylko,ze jeszcze czas... no tak tylko czuc sie bede pewnie tylko gorzej a nie lepiej...
te chlopy....

własnie jolek skad potem wziasc kase na wszystko? ja juz nie mam na niego sily

no to jak macie wspólne konto to też możesz z niego korzystać :-)
Dziewczyno, zaczynaj kupować bo później będziesz biegać jak szalona. Chyba że masz już jakieś rzeczy bo ja nie miałam nic jak dowiedziałam się że jestem w ciąży dlatego już od kilku miesięcy kompletuję maluszkowe przedmioty :-)

dziewczyny sliczne ubranka:) przesliczne:) tylko mi troche smutno bo jak ja chce cos kupic to musze pokryjomu przed moim mezem, bo on uwaza,ze jeszcze czas. a jak pytam kiedy pojedziemy na zakupy to mowi "kiedys".

i co ja mam z nim zrobic?
ania Udusić:tak: A tak serio moj P tez na poczatku ciagle mowil ze jest czas ale jak mu pokazalam ktoregos dnia liste wyprawkowa z forum i wytlumaczylam ze bedzie nam latwiej tak partiami wydawac. Tak miesiecznie jakas kwote a nie naraz wszystko to przyznal mi racje i tak nastepne zakupy za jakis miesiac:)))

Kamcia - to na drugim zdjeciu to pieluszki:)
jedna tetrowa druga flanelowa :)

zanka - czekam na Twoje fotki:)

ania to zapytaj go ile pieniędzy chce poświęcić na pierwsze zakupy dla maleństwa... jak Ci powie..
to tyle wydaj... :-D i już , a jak spyta czemu sama wydalas tą kasę to powiedz że "kiedyś" to mozesz już nie miec siły:-)

wisienk[o tak pytałam bo znajoma włansie w pl urodziła i miała taka pościel (widziąłam na nk zdjęcie.. i myśląłam ze masz taką sama bo sliczna jest

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny:) Wy to zawsze potraficie pocieszyc:) jutro po wizycie u lekarza ide na zakupy i mam wszystko gdzies. a jak wlasnie zapyta mnie dlaczego poszlam sama to mu powiem, ze "kiedys" pojde z nim;-)

reklama
i ja to zrobie:) a tak wogole to pogadam z moim M dzisiaj tak na powaznie. zaczynam sie co raz gorzej czuc, plecy bola prawie caly czas wiec moze go jeszcze przekonam

Do góry