reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ja z pościeli na allegro jestem zadowolona, mam uniwersalny kolor , no i wkład też miałam kupiony na allegro , i po wypraniu był syper ,nic się nie pościągało , powałkowało... jak nowy..
tyle że dkupiłam jedną poszewkę .. w tym samym rozmiarze,... i odziwo.. jest za mała:eek::confused2: no ale trudno.. nic nie poradze muszę korzystać...

i tak patrzac to mimo ze kupowałam wszytsko półtorej roku temu to teraz mają pełno nowych kolorowych wzorów , że z chęcią bym pokupiła..
ale szkoda mi kasy , bo już wszytsko mam.. więc same powiedzcie..
po co te miałyby w szafie leżeć jak moge je zużyć , wkońcu rok temu za nimi szalałam:-D

reklama
Ania - nie martw się, ja jeszcze też nic nie kupiłam. I też mam zamiar zrobić to kiedyś. Póki co nawet moje własne ciuchy nie mieszczą się w szafie, a co dopiero dla maluszka. Pewnie jakieś malutkie zakupy zrobię jak poznamy płeć ale naprawdę, chyba w piwnicy to będę trzymać.

No nadrobiłam ten wątek bo wczoraj to tylko pobieżnie lukałam. Dziewczyny śliczne ciuszki ja już się nie mogę doczekać swoich zakupów:) Co do aplikatorka do nosa to pierwszy raz spotkałam się z czymś takim niedawno jak urodziła się moja siostrzenica i widzę,że moja siostra jest z niego MEGA zadowolona.

Kamcia szkoda kasy faktycznie jak się ma wszystko w szafie ale kuszą te piękne ciuszki oj kuszą mnie też :tak:
Ja używam aspiratora frida i jestem zadowolona.

hej! byłam wczoraj z mężem na zakupach...odwiedzilismy H&M, C&A, Cubus i Mothercare.....niestety duzo rzeczy przebrane, ale trochę obkupiłam Maluszka: 13 par skarpeteczek, 1 komplet na rozm. 56, 9 na rozm. 68 i 5 na rozm. 62 :-)

Hhahhaha, ale byłam zdziwiona jak zobaczyłam minę męża jak mu powiedziałam ile za to wysztko zapłacilismy.....chyba nie zdawał sobie sprawy ile to wszystko kosztuje....wiec Aniu...uświadom swojego męża, że przy małym dziecku jest mnóstwo wydatków i jak mu przyjdzie poźniej do płacenia kilkutysięczny rachunek to oczy mu z orbit wyskoczą....wiec lepiej dawkowac sobię tę przyjemność...;-) Mój mąż też uważał, że kupimy wszystko poźniej....ale chyba juz zmienił zdanie...

Dziewczyny, poradźcie mi - kupuję ciuszki głównie na rozm. 62 i 68 i zastanawiam się czy teraz kupować jeszcze większe...no i jakie kupować....czy bodziaki mają byc z krótkim, czy z długim rękawem - bo nie mam pojęcia jak takiego maluszka ubierac latem....czy wystarczy mu sam bodziak z krótkim i skarpeteczki, czy musi być ubrany tak, żeby mial wszystko zakryte????? Narazie kupuje same bodziaki i pajacyki - głównie z dlugim rękawkiem. Widziałam zajebiaszcze spodenki jeansowe i bojówki w cubusie, ale nie wiem czy takiemu maluszkowi bedzie po pierwsze w tym wygodnie a po drugie czy nie bedzie mu w tym za ciepło???
Kupuje te ciuszki, ale zastanawiam się czy na pewno wszystkie użyję.....czy odpowiednio je dobieram...hmmmm????

Gag następny rozmiar to 74 cm, myslę że takie uniwersalne ubranka jak bodziaki czy pajacyki potrzenbe są cały czas.Potrzebne są i te z krótkim i te długim rękawem bodziaki, zawsze jest okazja zeby je założyć. A na lato to trudno powiedzieć co będzie potzrbne ja szykuję się na upalne dni i na takie chłobiejsze, że trzeba będzie bodzaika z krótkim rękawem i na przykład bluzeczkę lub bluzę na wieszch. A jeśli chodzi o chodzi o takie ubranka jak jeansiki czy jakieś sztruksiki to też mam kilka par, uwielbiam takie męskie ubrania, a jak chłodniejszy dzień to sokojnie można maluszkowi założyć. Mam też kilka cieplejszych bluz na zamek,kilka welurkowych kompletów(spodenki z bluzą) ale większość bawełnianych.Gag nie da się do kmońca zakupić tylko samych super potrzebnych rzeczy:tak:, zawsze się coś kupi bardziej lub mniej praktycznego, tak to już jest zwłaszcza jak to się robi pierwszy raz:tak:

Ja się przyznam bez bicia, szaleje na wyprzedażach ale kupuje głownie dla siebie... Fajnie pomimo ciąży nadal czuć się kobieco i robię wszystko by właśnie tak było jak najdłużej :) kupiłam wczoraj boską tunikę w Mango :)

Są wyprzedaże!!! :) aż sama się zdziwiłam ile we mnie werwy ale jak widzę SALE w witrynie sklepu to po prostu nie mogę się powstrzymać :)

Dziewczyny, poradźcie mi - kupuję ciuszki głównie na rozm. 62 i 68 i zastanawiam się czy teraz kupować jeszcze większe...no i jakie kupować....czy bodziaki mają byc z krótkim, czy z długim rękawem - bo nie mam pojęcia jak takiego maluszka ubierac latem....czy wystarczy mu sam bodziak z krótkim i skarpeteczki, czy musi być ubrany tak, żeby mial wszystko zakryte????? Narazie kupuje same bodziaki i pajacyki - głównie z dlugim rękawkiem. Widziałam zajebiaszcze spodenki jeansowe i bojówki w cubusie, ale nie wiem czy takiemu maluszkowi bedzie po pierwsze w tym wygodnie a po drugie czy nie bedzie mu w tym za ciepło???
Kupuje te ciuszki, ale zastanawiam się czy na pewno wszystkie użyję.....czy odpowiednio je dobieram...hmmmm????

a ja bym się trochę wstrzymnała , bo nie wiadomo jak szybko będzie ci dziecko przybierać... no i np jak wolno , to rzeczy kupisz na zime będą dopiero dobre kolejnego lata..
ja np jk teraz mam roczne dziecko to kupuję ciuchy na 2-letnie bo ona taka duża...
wiec sama widzisz, napewno bodziaki Ci się przydadzą , na długio i krótki rekaw,
ale tak poza tym to trudno określić az o tyle do przodu....

reklama
Ja po lekarzu chciałam pojechać na zakupki dla synusia, ale zrobiło się bardzo późno i moja Madzia marudziła u mamy więc musiałam szybko wracać:-(może jutro uda mi się wyrwać chociaż na godzinkę

Do góry