reklama
dzieki dziewczyny za porady, bardzo sie przydaly ;-)
to zakupie pewnie laktator reczny Aventu tylko i juz ;-) Kolezanka mowila ze jak juz dziecko nauczyla niekarmic w nocy to sama wstawala na odciaganie zeby pokarmu nie stracic.
no i wanienke z foczka ale jeszcze nie wiem czy ta duza czy mniejsza, ja mam zimno w lazience wiec bede kąpać w pokoju wiec moze ta duza wezme. Tatus bedzie wylewal, a ze blisko do lazienki to sie nie przedzwiga ;-)
A tak jak jestesmy przy wanienkach to jak myslicie dziecko musi miec jakąs super wode do kąpania? u mnie niestety nie ma wody miejskiej (i to Warszawa.... szok! ) a ta ze studni głębinowej nie jest za rewelacyjna, my sie normalnie kapiemy ale zastanawiam sie jak to jest z dzieciaczkiem. Do obiadow itp przywozimy z hydrantów i nie wiem czy w takiej malenstwa nie kapać.
to zakupie pewnie laktator reczny Aventu tylko i juz ;-) Kolezanka mowila ze jak juz dziecko nauczyla niekarmic w nocy to sama wstawala na odciaganie zeby pokarmu nie stracic.
no i wanienke z foczka ale jeszcze nie wiem czy ta duza czy mniejsza, ja mam zimno w lazience wiec bede kąpać w pokoju wiec moze ta duza wezme. Tatus bedzie wylewal, a ze blisko do lazienki to sie nie przedzwiga ;-)
A tak jak jestesmy przy wanienkach to jak myslicie dziecko musi miec jakąs super wode do kąpania? u mnie niestety nie ma wody miejskiej (i to Warszawa.... szok! ) a ta ze studni głębinowej nie jest za rewelacyjna, my sie normalnie kapiemy ale zastanawiam sie jak to jest z dzieciaczkiem. Do obiadow itp przywozimy z hydrantów i nie wiem czy w takiej malenstwa nie kapać.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
o temperaturze wody , i kąpieli pisałyśmy niedawno na temacie pielęgnacyjnym.. tu masz linka do konkretnej strony , ja tam wstawiłam filmik.. wszystki masz ładnie zobrazowane;-)
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...i-higienie-naszych-malenstw-47347/index6.html jak masz jeszcze jakieś pytania dot pielęgnacji to możesz śmiało tam pisać
https://www.babyboom.pl/forum/maj-2...i-higienie-naszych-malenstw-47347/index6.html jak masz jeszcze jakieś pytania dot pielęgnacji to możesz śmiało tam pisać
Alex2712
Fanka BB :)
_Roszpunka_
alex super te ciuszki
zanka07
ja zakupiłam sterylizator i podgrzewacz z Aventu właśnie. W rankingach wypadają świetnie. Wiem że to dość "sucha" opinia ale czymś musiałam się zasugerować :-)
Jeżeli chodzi o laktatory to jak dla mnie to tylko firmy MEDELA.
Odciągacze
Jeżeli chodzi o laktatory to jak dla mnie to tylko firmy MEDELA.
Odciągacze
wisienka87
Tak jak wczoraj obiecalam wstawiam owoce naszych wczorajszych zakupow:-) Nie wszystko co mielismy w planach no ale... Bedzie powod zeby na kolejne zakupy jechac
Alex super ciuszki, najbardziej podobaja mi sie te bodziaki z napisem
Alex super ciuszki, najbardziej podobaja mi sie te bodziaki z napisem
Załączniki
-
PC101247.jpg33,3 KB · Wyświetleń: 53
-
PC101250.jpg29 KB · Wyświetleń: 46
-
PC101248.jpg21,4 KB · Wyświetleń: 40
-
PC101251.jpg42 KB · Wyświetleń: 47
-
PC101249.jpg31 KB · Wyświetleń: 37
-
PC101252.jpg41 KB · Wyświetleń: 42
-
PC101255.jpg24,2 KB · Wyświetleń: 46
-
PC101253.jpg33,3 KB · Wyświetleń: 41
-
PC101256.jpg31,2 KB · Wyświetleń: 42
-
PC101254.jpg39,5 KB · Wyświetleń: 44
_Roszpunka_
wisienka na 2 zdjęciu jest kołderka??
ciuszki oczywiście prześliczne..
aż się nie mogę doczekać kiedy moje powyciągam po małej
chociaż będe musiała pokupić dużo ładnych letnich na wyjścia bo Vi zimowa była więc body brałam w sumie zwykłe ;-)
ciuszki oczywiście prześliczne..
aż się nie mogę doczekać kiedy moje powyciągam po małej
chociaż będe musiała pokupić dużo ładnych letnich na wyjścia bo Vi zimowa była więc body brałam w sumie zwykłe ;-)
zanka07
dziewczyny
super macie ubranka dla swoich dzieciaczków!
Ja mam stety ich tak sporo że robienie zdjęć zajęłoby mi cały dzień ale...
parę tych wartych uwagi wrzucę tutaj niebawem:-)
super macie ubranka dla swoich dzieciaczków!
Ja mam stety ich tak sporo że robienie zdjęć zajęłoby mi cały dzień ale...
parę tych wartych uwagi wrzucę tutaj niebawem:-)
reklama
8
86ania86
Gość
dziewczyny sliczne ubranka przesliczne tylko mi troche smutno bo jak ja chce cos kupic to musze pokryjomu przed moim mezem, bo on uwaza,ze jeszcze czas. a jak pytam kiedy pojedziemy na zakupy to mowi "kiedys".
i co ja mam z nim zrobic?
i co ja mam z nim zrobic?