reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
dzieki dziewczyny za porady, bardzo sie przydaly ;-)

to zakupie pewnie laktator reczny Aventu tylko i juz ;-) Kolezanka mowila ze jak juz dziecko nauczyla niekarmic w nocy to sama wstawala na odciaganie zeby pokarmu nie stracic.

no i wanienke z foczka ale jeszcze nie wiem czy ta duza czy mniejsza, ja mam zimno w lazience wiec bede kąpać w pokoju wiec moze ta duza wezme. Tatus bedzie wylewal, a ze blisko do lazienki to sie nie przedzwiga ;-)

A tak jak jestesmy przy wanienkach to jak myslicie dziecko musi miec jakąs super wode do kąpania? u mnie niestety nie ma wody miejskiej (i to Warszawa.... szok! :szok:) a ta ze studni głębinowej nie jest za rewelacyjna, my sie normalnie kapiemy ale zastanawiam sie jak to jest z dzieciaczkiem. Do obiadow itp przywozimy z hydrantów i nie wiem czy w takiej malenstwa nie kapać.

My dzisiaj byliśmy na zakupach dla Maluszka i kupiliśmy parę ciuszków w TESCO, przeceny na niektóre rzeczy są na prawdę rewelacyjne, ale wszystko juz tak mocno przebrane, że szok. Ale coś tam udało nam się wybrać. Za wszystko zapłaciliśmy 100 zł, więc nie za dużo. A ono nasz zakup.
zak.jpg

ja zakupiłam sterylizator i podgrzewacz z Aventu właśnie. W rankingach wypadają świetnie. Wiem że to dość "sucha" opinia ale czymś musiałam się zasugerować :-)

Jeżeli chodzi o laktatory to jak dla mnie to tylko firmy MEDELA.
Odciągacze

Tak jak wczoraj obiecalam wstawiam owoce naszych wczorajszych zakupow:-) Nie wszystko co mielismy w planach no ale... Bedzie powod zeby na kolejne zakupy jechac:tak:

Alex super ciuszki, najbardziej podobaja mi sie te bodziaki z napisem :)

Załączniki

• PC101247.jpg
    PC101247.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 53
  • PC101250.jpg
    PC101250.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 46
  • PC101248.jpg
    PC101248.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 40
  • PC101251.jpg
    PC101251.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 47
  • PC101249.jpg
    PC101249.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 37
  • PC101252.jpg
    PC101252.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 42
  • PC101255.jpg
    PC101255.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 46
  • PC101253.jpg
    PC101253.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 41
  • PC101256.jpg
    PC101256.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 42
  • PC101254.jpg
    PC101254.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 44
wisienka na 2 zdjęciu jest kołderka??
ciuszki oczywiście prześliczne..
aż się nie mogę doczekać kiedy moje powyciągam po małej:-D
chociaż będe musiała pokupić dużo ładnych letnich na wyjścia bo Vi zimowa była więc body brałam w sumie zwykłe ;-)

dziewczyny
super macie ubranka dla swoich dzieciaczków!

Ja mam stety ich tak sporo że robienie zdjęć zajęłoby mi cały dzień ale...
parę tych wartych uwagi wrzucę tutaj niebawem:-)

reklama
dziewczyny sliczne ubranka:) przesliczne:) tylko mi troche smutno bo jak ja chce cos kupic to musze pokryjomu przed moim mezem, bo on uwaza,ze jeszcze czas. a jak pytam kiedy pojedziemy na zakupy to mowi "kiedys".

i co ja mam z nim zrobic?

Do góry