reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

madzik fajne buciki.
lepi pokaż te Twoje zakupki :-)

ja kupiłam Emce takie fajne buciko skarpetki ciepłe do chodzenia po domnu zamiast łapci i kupiłam jej jeszcze sandałki takie fajne kolor amarant :-p ale nie ma żadnych podobnych na allegro żbey pokazać :sorry:
jak zrobię zdjęcie to wkleję

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny fajne zakupy :-)

Te pieluszki treningowe przypominają mi ochraniacze na kolana i inne tego typu zbędne gadżety.

Wyczytałam ostatnio w poradniku kiedy należy zacząć uczyć korzystania z nocnika i Jagódź nie spełnia warunków, także laicik. Jak zacznie spełniać, pochodzi z mokrymi spodenkami z lata :-D Mama sknera nie kupi specjalnych gaci, za wygodne do nauki.

Bodziaków też już nie kupuję, dzidzia za duża na bodziaki ;-) Wyrasta z ostatnich zapasów i na dalszy etap mamy już koszulki.

A my dzisiaj kupiliśmy adidaski, paputki do domku bo juz wyrósł z ostatnich i czapeczkę z daszkiem z H&M, a rozmiar bucików już 22.
Tatus tez obkupił się w dwie pary butów a ja nic ale muszę kupić sobie jakieś balerinki do latania.

Hope - nie ten wątek, ale jakie warunki musi spełniać maluch do nauki, oprócz chęci;-)? MOja nie umie jeszcze sama chodzić, no i wołać, ale jak ja zapytam, czy chce siusiu/kupkę, to pokazuje na nocnik najczęściej. Ogólnie to my musimy pamiętać i wysadzać, prawie zawsze jest jakaś zawartość w nicniku. I już widać o wiele mniejsze zużycie pieluch i rzadsze odparzenia. Ja zamówię te majtki, bo jak raz przed kąpielą nie założyłam małej pieluchy i się zsikała, to była cała zlana od pasa w dół (włącznie ze skarpetkami) i mega kałuża została w pokoju, więc pojemny ma pęcherz... A nad bodzikami tez się zastanawiałam, ale wg mnie sa wygodne, na pewno do spania, bo nic się nie podwija, nie gniecie itp.

alex - "22"?? sporą ma podstawę życiowa Twój synek:tak:. my ostatnio kupiliśmy pierwsze sandałki - "20" i jeszcze z zapasem

nooo własnie, o so chodzi z tymi "warunkami do nocnika"?

sugerujesz, że Prezes nie ma warunków ?;-):-D:-D

my mamy 21 i są na styk, paluch niedługo wyjdzie, więc przymierzam się do 22.

reklama
Do góry