reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Jaipur - nie mamy miejsca na kanapę rozkładana wzdłuż.
joluś - kolorystyka jest przykładowa, pewnie wybrałabym coś w czekoladowym brązie, może z dodatkiem beżu, bo te kolory pasują mi do pokoju.

Lepi, jestem w szoku, że znalazłaś taką szeroką kanapę. My szukalismy rok temu, ale chciałam taką 150-160 szeroką na powierzchni spania i niestety nic nie znalazłam. Na ogól do 130 produkują i nawet na zamówienie się nie dało. Postanowiliśmy naszą starą 160 szeroka dać do tpicera i nowe grubsze materace nam zrobił. Jest ekstra, jak łóżko wygodna.

Dziewczyny, czy korzysta któreś z naszych Majówczątek z tego:

Majteczki majtki treningowe do nauki siusiania11kg (2408167684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bo zastanawiam się, czy się sprawdzają te gacioszki. Zainwestowałabym jeśli rzeczywiście nie przeciekają.
U nas nauka nocnikowania na całego - przynajmniej raz dziennie małą sadzamy i prawie zawsze jakaś zawartość w nocniku jest :). NIe zawsze jest nam wesoło (czasem można paść), ale zawsze "robimy dobrą minę do złej gry" :-D:-D. Jak tylko Zośka zacznie jakoś sygnalizować, że chce kupę, to przestałabym jej zakładać w dzień pieluchy.

Lepi nawet nie wiedziałam,że jest coś takiego. Dzięki wielkie dziś zamówię młodemu i będziemy testować:):)

reklama
madzik - ładne butki.
my też jesteśmy po zakupie pierwszych bucików - sandałków. Wcale nie było łatwo z zakupami, bo rozmiarówka bardzo już przebrana. My mamy r.20. Ale Zochna jeszcze sama nie chodzi, więc na razie za bardzo eksploatowane nie są - czekają:-).

jolcia - zamówiłaś?? ja się mocno zastanawiam, bo 4-5 par by się przydało, żeby na jeden dzień wystarczyło, a to już wydatek. ale chyba się zdecyduję...

Do góry