reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Jaipur - nie mamy miejsca na kanapę rozkładana wzdłuż.
joluś - kolorystyka jest przykładowa, pewnie wybrałabym coś w czekoladowym brązie, może z dodatkiem beżu, bo te kolory pasują mi do pokoju.

Lepi, jestem w szoku, że znalazłaś taką szeroką kanapę. My szukalismy rok temu, ale chciałam taką 150-160 szeroką na powierzchni spania i niestety nic nie znalazłam. Na ogól do 130 produkują i nawet na zamówienie się nie dało. Postanowiliśmy naszą starą 160 szeroka dać do tpicera i nowe grubsze materace nam zrobił. Jest ekstra, jak łóżko wygodna.

Dziewczyny, czy korzysta któreś z naszych Majówczątek z tego:

Majteczki majtki treningowe do nauki siusiania11kg (2408167684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bo zastanawiam się, czy się sprawdzają te gacioszki. Zainwestowałabym jeśli rzeczywiście nie przeciekają.
U nas nauka nocnikowania na całego - przynajmniej raz dziennie małą sadzamy i prawie zawsze jakaś zawartość w nocniku jest :). NIe zawsze jest nam wesoło (czasem można paść), ale zawsze "robimy dobrą minę do złej gry" :-D:-D. Jak tylko Zośka zacznie jakoś sygnalizować, że chce kupę, to przestałabym jej zakładać w dzień pieluchy.

Lepi nawet nie wiedziałam,że jest coś takiego. Dzięki wielkie dziś zamówię młodemu i będziemy testować:):)

reklama
madzik - ładne butki.
my też jesteśmy po zakupie pierwszych bucików - sandałków. Wcale nie było łatwo z zakupami, bo rozmiarówka bardzo już przebrana. My mamy r.20. Ale Zochna jeszcze sama nie chodzi, więc na razie za bardzo eksploatowane nie są - czekają:-).

jolcia - zamówiłaś?? ja się mocno zastanawiam, bo 4-5 par by się przydało, żeby na jeden dzień wystarczyło, a to już wydatek. ale chyba się zdecyduję...

Do góry