reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
kurcze nam tez coś szwankuje x-lander xq coś z jednym przednim kolkiem jest nie tak, bo czasami się zacina i nie chce skręcać w jedna stronę, tak więc serwis tez nas czeka, dobrze ze mamy juz spacerówkę.

Don nie wypowiem się , ale dużo takich wózeczków widzę na spacerach:)

Hope
sknerusie:p Ja tam bodziaki kupuję i ubieram. bynajmniej mam pewność że młodemu pleców nie przewieje:)

Ewcia śliczne sandałki :)

Alex czy w sklepach zaczęły się już letnie wyprzedaże???

Kurde też muszę obkupić mojego M bo zrobiłam mu przegląd szafy i większość koszulek nadaje się do roboty, szortów też brak a i buty trzeba mu kupić :/

Ja body też bardzo lubię, przynajmniej nic się nigdzie nie podciąga. Martwię się tylko, że niedługo przyjdzie nam się z nimi pożegnać, bo Julek aktualnie w 86 chodzi, a większych nie widziałam:)

reklama
Do góry