reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Madzik super butki:) te drugie zajebiaszcze szkoda,że rozmiaru nie było:(

Lepi nie zamówiłam, bo z tych co pokazałaś Igorowego rozmiaru nie było, a nie miałam wczoraj weny na szukanie. ja tam skupię się na dwóch parach, wypiorę wywieszę za okno i szybko wyschną :)
Później poszukam i coś zamówię.

Muszę jeszcze pogrzebać i coś na dzień ojca dla M od Igorka kupić :dry:

joluś - jak jesteś z małym w domu, to może rzeczywiście 2 pary Ci wystarczą. U mnie niania, M i ja musielibyśmy szybko prać, a suszę pranie w domu, bo balkon mam beznadziejnie kiepski:baffled:

Lepi ja nie mam balkonu,tylko taką atrapę. Przedwczoraj M mi zrobił suszarkę za oknem (wiem wiem że to zakazane) ale jak szybko pranie schnie teraz:-D

jolek,oj co tam zabronione, ważne ,że schnie:-D

my kupiliśmy takie pieluszki- 3 sztuki w kubusia, przy braku pogody to one wogle nie schną.A na kaloryferze, czy w suszarce nie można:crazy:

Madzik bardzo fajne butki :))
.. nasze Elefantki juz za male.. nawet Pola kroczku nie zdazyla w nich postawic.. a tyle kaski... mam nadzieje, ze za polowe je choc opchne na Allegro kiedys.. Teraz ma piekne sandalki z Bartka, za dwa razy tyle! na urodzinki dostala, rozmiar 19, no i czekamy na chodzenie...

Maja, ja mam nadzieję, że Julek zdąży w tych butach samodzielnie chodzić:) A w Bartku też oglądałam, niektóre całkiem fajne, ale 180 zł za buty, które pewnie za 3 miesiące będą za małe to trochę za dużo jak na moje oko:)

reklama
Do góry