reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Madzik super butki:) te drugie zajebiaszcze szkoda,że rozmiaru nie było:(

Lepi nie zamówiłam, bo z tych co pokazałaś Igorowego rozmiaru nie było, a nie miałam wczoraj weny na szukanie. ja tam skupię się na dwóch parach, wypiorę wywieszę za okno i szybko wyschną :)
Później poszukam i coś zamówię.

Muszę jeszcze pogrzebać i coś na dzień ojca dla M od Igorka kupić :dry:

joluś - jak jesteś z małym w domu, to może rzeczywiście 2 pary Ci wystarczą. U mnie niania, M i ja musielibyśmy szybko prać, a suszę pranie w domu, bo balkon mam beznadziejnie kiepski:baffled:

Lepi ja nie mam balkonu,tylko taką atrapę. Przedwczoraj M mi zrobił suszarkę za oknem (wiem wiem że to zakazane) ale jak szybko pranie schnie teraz:-D

jolek,oj co tam zabronione, ważne ,że schnie:-D

my kupiliśmy takie pieluszki- 3 sztuki w kubusia, przy braku pogody to one wogle nie schną.A na kaloryferze, czy w suszarce nie można:crazy:

Madzik bardzo fajne butki :))
.. nasze Elefantki juz za male.. nawet Pola kroczku nie zdazyla w nich postawic.. a tyle kaski... mam nadzieje, ze za polowe je choc opchne na Allegro kiedys.. Teraz ma piekne sandalki z Bartka, za dwa razy tyle! na urodzinki dostala, rozmiar 19, no i czekamy na chodzenie...

Maja, ja mam nadzieję, że Julek zdąży w tych butach samodzielnie chodzić:) A w Bartku też oglądałam, niektóre całkiem fajne, ale 180 zł za buty, które pewnie za 3 miesiące będą za małe to trochę za dużo jak na moje oko:)

reklama
Do góry