reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

karolq to moje jest minimalnie szersze i trochę dłuższe od drewnianego niemowlęcego :-)(dłuższe może o połowę ....a nawet nie bo ma 150cm )
Vi miała wyższe łóżko zanim przyszło nam to co ma z misiem ;-) a to z misiem jest duże :-p Emka to małe ma tymczasowo , dopóki nie znajdziemy jakiegoś ładnego dużego :-)

reklama
kamcia - moja Zośka by spadła z takiego tabczanika, w nocy wędruje po całym łóżeczku, nigdy nie wiem zaglądając, w którym miejscu ją znajdę:-D

ja właśnie przymierzam się do kupienia spacerówki x-lander s, bo z naszego x-landera xq jestem zadowolona a podobno ten s tez jest fajny!

Kurde to teraz mi namieszałyście z tymi łóżkami. Młody umie schodzić i wchodzić na łóżko o ile nie jest za wysokie. Ale kurde w łóżeczko mogę go włożyć i zamknąć jak trzeba i nie wylezie.

a moja Emma tez wedruje po łózku .. czasami ma nogi tam gdzie podusia a głowę z drugiuej strony :-p
i jeszcze nie spadła :-) sama schodzi jak sie wyspi..

spiąc w łużeczku niemowlęcym i task jakbym ją wsadziła a chciałaby wyjść to urzadziłaby ryk .. i nie dałoby sie jej tam utrzymac .. a tak wychodzi na pokój i sie grzecznie bawi :-p

Vi spała na duzo wyzszym łózku na poczatku tez nie spadła .. i schodziła ładnie sama dopiero jak miała 1,4 msc to jej zamówilismy dziecięce łózeczko i miała niskie i śpi na nim do dziś :-p

Przeglądam kanapy, bo chciałabym żeby wreszcie Zochna spała sama w pokoju, a to wiąże się z zakupem wygodnej, rozkładanej kanapy dla nas. Musi być maksymalnie długa i szeroka, do tego płaska i bez jakichkolwiek pikowań (nienawidzę na nich spać).
zastanawiam się wstępnie między dwoma, ale nie wiem, czy ten drugi model (dłuższy) jest wytrzymały, bo po rozłożeniu widzę, że jakby wisi w powietrzu. MOże macie tego typu kanapę, to napiszcie jak się sprawuje.

Meble Kanapy Sofy firmy DĄB Gdynia | Epsilon Bis kanapa | kanapy rozkładane

Meble Kanapy Sofy firmy DĄB Gdynia | Karla kanapa rozkładana | kanapy rozkładane

reklama
lepi taka kanapa dla Zośki?:szok: Ty no mała się zgubi na niej ,taka wielka ;-)

a serio, to kiedyś miałam taką kanapę i powiem Ci,że wygodniejsza taka rozkładana wzdłuż, niż wszerz, bo zawsze się wpadało w tą dziurę grr

Do góry