reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Cudne te posciele....dodałam sobie link do ulubionych, jak przyjdzie czas zakupię jeden z nich. Najbardziej podoba mi sie ten z łóżeczkiem z żyrafką, ale my łóżeczko prawdopodobnie dostaniemy od kolezanki

a ja musiałam zakupić sobie cos na poprawę nastroju......

Home

na zimowa pore to ona się nie nadaje, ale na wiosne będzie w sam raz :-)
który kolorek wybralaś??
są prześliczne :tak:
ja wybrałabym morski albo purpurowy:-p

super;-)

poziomki zestaw z żyraf faktycznie opłacalny:tak: ja za samą pościel w zeszłym roku dawałam 300zł teraz są po 200:sorry2:

reklama
Fajne te pościele, tylko drogie strasznie...a przecież trzeba je zmieniać co jakiś czas, hmmm...

No chyba że się nie znam :-D
tak bo to są pościele w zestawach z rożkami , osłonkami na barierki , tymi podręcznikami co się do ózeczka przsywiązuje...
i oczywiście wypełnieniem czyli kołdrą i poduszką:tak:
ja jak dokupowałam same poszewki na kołderkę i podusię dałam chyba 30 zł czyli nie tak drogo;-)

A te baldachimy nie są lepem na zarazki i kurz ???
Z resztą co ja piszę: w dzisiejszych czasach nie ma chyba niczego zdrowego!!
Ale przyznaję że ładne są te komplety, ciekawe co na nie powie mój mężuś, hmmm...

śliczne, podobają mi się właśnie łózeczka z ciemnego drewna...
mi się podoba jeszcze takie
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-trama-giraffe-stylowe-bydgoszcz-i1372434969.html
http://allegro.pl/super-lozeczko-dzieciece-baldachim-materac-bcm-i1371264120.html
i takie
ale to już nie z ciemnego drewna

łóżeczko ESTRELLA + 3 wyciągane szczeble (1348381138) - Aukcje internetowe Allegro
wogóle źle zrobiłam ze kupiłam turystyczne , ale bałam się o przewóz drewnianego z pl,...
a przecież kurier bierze wszystko , tylko jako paczki niestandardowe za opłatą.. teraz mam turystyczne więc trudno , (ważne że też mi się bardzo podoba)
oczywiście też jest ładne , poręczne , wygodne, i się nadaje , nie brałam żadnego pierwszego lepszego;-) i cieszyłam się bardzo że go kupiłam:-pale bardziej cieszyłabym się z drewnianego:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry