reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Dokładnie.

Pamiętam jak przynieśli mi córkę zawiniętą jak gąsienica w kokon i zastanawiałam się jak dziecko się w tym może czuć bezpiecznie. Moje nie mogło ;-) Z resztą nie miało czasu na spanie, trzeba było nieustannie pedałować, machać i się wgapiać :-D

Podobno drugie dziecko jest przeciwieństwem pierwszego, liczę na to jak na zbawienie, będę mieć aniołka sialalala :-p:-D:-)

reklama
Nie, nie nie, ma być odwrotnością pierwszego! Z charakteru, bo zdrowia oczywiście dla wszystkim w nadmiarze!
Ma spać całą noc, nie płakać, nie mieć kolek, nie wymagać nieustającej uwagi, yyy co by tu jeszcze...

No to u mnie będzie musiało być na odwrót :-:)-:)-( A ja nie chcę... Hope musimy jakiś kompromis osiągnąć bo Cię ugryzę :-p :-)

Nie będzie kompromisu, widzę, że masz córeczkę jak ja, będziemy się bić o siusiaka :-D:-D:-D Coraz gorzej :-D:-p
Za to od Kamci dostaniemy po równo za offowanie tematu :-p

:-) w 2009 takich nie mieli:-p;-)
sama bym kupiła.. też prosta a kolorowa i ładna...:tak:

takich wzorzystych to nie ma co kupowac .. za duzo obrazów i kolorów dla małego dziecka

Ostatnia edycja:
reklama

a co do rożków, to proponowałabym kuopić tylko jeden bo więcej to tylko wydatek niepotrzebny;-) my np nie używaliśmy wcale prawie tylko po kapieli do karmionka, a tak to tylko jeszcze jak moja mama była bo nam narzekała że musimy sztywno nosić dziecko;-)
No też zamierzam jeden kupić :p Mam dwu letniego braciszka, i z tego co pamiętam rożek był bardzo przydatny, no ale gdzieś się zawieruszył ten jego rożek.
Zamierzamy jeszcze kupić taki przybornik co przypina się do łóżeczka, bo obawiam się, że miejsca w szafach zabraknie. Segment nie jest za duży, a dla dzidzi przeznaczoną mamy komodę, ale jak widziałam ile miejsca zajmują ubranka mojego braciszka to nie wiem czy komoda starczy.

Ostatnia edycja:
Do góry