reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

A ja byłam dzisiaj na zakupach:-) kupiłam mojemu syneczkowi w C&A 4 pary body za 29zl:-) no nie mogłam sie powstrzymac:-D:-p

reklama
witam nie jestem w najlepszej sytuacji materialnej i nie stać mnie na ubrania dla ciężarnych może będziemy sobie tutaj podpowiadać o jakiś trikach, przeróbkach itp.

Dziewczyny a u mnie z rzeczy kupionych dla malucha to jedno wielkie ZERO. Nawet nie mam pociągu do oglądania maleńkich ciuszków. Chyba dlatego, że jeszcze pamiętam ile mam popakowane po Paulinie. A typowo chłopięce to od przyjaciółki mam zapowiedziane więc też jakoś nie mam potrzeby kupować. Pewnie najdzie mnie jak zacznę wywlekać te zachomikowane do segregacji i prania. Może wtedy coś zacznę dokupować. Narazie zero pociągu. Ciekawe czy babcia z ciocią już coś kupiły. Mam nadzieję, że nie bo mnie szlag trafi jak znowu będą mi tony szmat kupować wg własnego uznania a ja mam naprawdę już za dużo ciuchów a pozbyć się ich szkoda.

Wózki oglądałam w necie. U nas sprawdził się wózek trzyczęściowy co miał wszystko osobno. Tylko spacerówki w takich są mniej poręczne i cięższe niż typowe "parasolki". Ale za to na zimę większe koła są wygodniejsze.

konto mam, ale nikt mi nie chce wyslac do norwegii :p
ja jak nie chca do Ie przesłac to daję adres w pl i mama mi odsyła;-) więc problemu nie ma

marzena mam to samo..
co ja mam kupowac jak wszytwsko mam:-p a czego mi będzie brakować to dokupię na bierząco:tak:
a co do wózka też mam 3 częściowy i teraz zimą w spacerówcę wożę Vi i jest wygodnie a jej cieplej niż w takiej parasole, za rok też będę w tej spacerówce zimą poginać:-D

wam to dobrze, ja nie mam dostepu do allegro wiec zostaly mi zwykle sklepy.
widzialam w h&m ta serie 'love mum' & 'love dad' ale rozmiary przebrane i najmniejszy byl 74 :(
ja jeszcze nie wiem czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk i bardzo ciezko mi cokolwiek kupic, bo w sumie 99% ciuszkow ktore widze w sklepach sa dla okreslonej plci :-(

ja kupiłam mojej Milce "love dad" niech się tata troche pocieszy;-)

ja jak nie chca do Ie przesłac to daję adres w pl i mama mi odsyła;-) więc problemu nie ma

marzena mam to samo..
co ja mam kupowac jak wszytwsko mam:-p a czego mi będzie brakować to dokupię na bierząco:tak:
a co do wózka też mam 3 częściowy i teraz zimą w spacerówcę wożę Vi i jest wygodnie a jej cieplej niż w takiej parasole, za rok też będę w tej spacerówce zimą poginać:-D

a co myślicie o wózkach firmy mutsy, bo kuzynka chce mi pożyczyć gondolę, a resztę mam sobie załatwić?

reklama
Do góry