reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ainka:szok: ale czaderski:szok: pierwszy raz go widzę, cena w miarę przystępna:tak: kolorory piękne! Już widzę Jaśka zimny łokieć latem i wszystkie w piaskownicy jego:-D

Aina - powiem zajeb.....y! Chce ta sliwke!
I nie wiem czemu, ale pomyslalam, ze yellow dla Jasia chcecie.. jakos mi pasuje :)) bardzo ladny.
PS W tym sklepie kupilismy my wozeczek ;)

aina brąz stylowy,ale i śliweczka smakowita:-) fajny cenowo, zdasz relacje jak się sprawuje?

wisienka junior przy 8kg zmienił fotelik,tzn wtedy już też siedział sam,czyli miesiąc temu,kupiliśmy takie 9-18, bo dużo wygodniejszy i lepiej wyprofilowany się wydawał na żywo.
Juniorek wnet w nim zasypia w podróży.
http://www.li-lu.pl/polecane/fotelik-concord-absorber-xt.html

parę stron temu była odszerniejsza dyskusja

Ostatnia edycja:
Aina fajny dizajn, ale te małe kółka i waga na mnie działają odstraszająco ;-) Nie znalazłaś nic ciekawego dla mnie do 5 kg? :-D;-)

widzę szał wózkowy trwa. Przejrzałam ostatnio ten wątek duuużo wstecz, jak w styczniu mniej więcej ten sam temat nakręcałyśmy. Znalazłam nawet jak mi odpowiadałyście na pytania odnośnie x landera i znów mi ten sam temat powrócił.:-D. Ale koniec, już go mam. Marzyłam co prawda o XA, ale wybrałam XQ by widzieć Maję a co ważniejsze, by niania ją widziała a nie gdzieś się zagadywała nie patrząc na Nią.:tak:

Wisienka ja mam ten Maxi Cosi Priori i bazy nie trzeba, mlody jezdzi w nim od 3 tyg juz wsiadl pierwszy raz jak wazyl 8700 bo w tym malym foteliku sie nie miescil juz a w kurtce to juz wogole. No i od kad ma juz wiekszy fotel to ni chudy nie spi po drodzxe tylko ciagle gapi sie w okno :-) i jezdzi sobie jak krol bo fotel rozklada sie do takiej samej pozycji jak nosidelko bylo wiec nie ma problemu poki jeszcze sam sztywno dlugo usiedziec nie moze

reklama
Do góry