reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

don kichot jak fotelik to fotelik.info i tam sprawdź które dobrze wypadają w testach. to przynajmniej dla nas jest najważniejsze kryterium. zakup rozłożymy na dwa razy, dlatego, że kupujemy jeszcze bazę.

reklama
moje drogie mamcie, melduję iż w h&m sa przeceny :) kupiłam dziś Lenkunowi tę różowa czapkę z hello kitty o której kiedyś tam pisalyśmy za ... uwaga ... 10 zł :-)

No widzisz, bra, ja to chętnie bym pojechała do H&M, bo mnie mąż namawia na zakupy, że pojedziemy jutro do Poznania, jak chcę i mogę sobie kupić ubrania do pracy. Tak mi zaproponował dzisiaj. Taki nagle hojny ? Ale już go rozgryzłam sknerusa jednego. Dobrze wie, że z tą nogą za dużo nie pochodzę, a im mniej pochodzę tym mniej straci. Nie jadę! Poczekam na całkowite wyleczenie palucha, cobym mogła pobuszować :-D.

o to ja tez bym sie chetnie do hm wybrala... bardzo lubie stamtad ubranka.
Co do fotelika to my sie zastanawiamy nad tymi dwoma:
RECARO YOUNG EXPERT PLUS 9-18kg PROMOCJA LODZ (1934494859) - Aukcje internetowe Allegro
WYPRZ_FOTELIK SAM. MAXI COSI PRIORI + 3xGRATIS! (1934827746) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem ktory wybrac bardziej podoba nam sie recaro ale rozkladanie wydaje mi sie jakies takie nie bardzo...
Hej ma ktoras z Was moze cosik takiego bo planuje zakup i nie wiem czy warto:
NUBY GRYZAK DO PODAWANIA POKARMU,OWOCÓW 0% BPA (1939853848) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
wisienka, mi sie to zupełnie zbędne urządzenie wydawało i takie mało higieniczne, ale kuzynka dzwoniła do mnie, że kupiła to Majce na mikołaja i nie mam kupować, bo dostanie od niej. Mówiła, ze Jej synek to uwielbia.

reklama
Do góry