reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ainka:szok: ale czaderski:szok: pierwszy raz go widzę, cena w miarę przystępna:tak: kolorory piękne! Już widzę Jaśka zimny łokieć latem i wszystkie w piaskownicy jego:-D

Aina - powiem zajeb.....y! Chce ta sliwke!
I nie wiem czemu, ale pomyslalam, ze yellow dla Jasia chcecie.. jakos mi pasuje :)) bardzo ladny.
PS W tym sklepie kupilismy my wozeczek ;)

aina brąz stylowy,ale i śliweczka smakowita:-) fajny cenowo, zdasz relacje jak się sprawuje?

wisienka junior przy 8kg zmienił fotelik,tzn wtedy już też siedział sam,czyli miesiąc temu,kupiliśmy takie 9-18, bo dużo wygodniejszy i lepiej wyprofilowany się wydawał na żywo.
Juniorek wnet w nim zasypia w podróży.
http://www.li-lu.pl/polecane/fotelik-concord-absorber-xt.html

parę stron temu była odszerniejsza dyskusja

Ostatnia edycja:
Aina fajny dizajn, ale te małe kółka i waga na mnie działają odstraszająco ;-) Nie znalazłaś nic ciekawego dla mnie do 5 kg? :-D;-)

widzę szał wózkowy trwa. Przejrzałam ostatnio ten wątek duuużo wstecz, jak w styczniu mniej więcej ten sam temat nakręcałyśmy. Znalazłam nawet jak mi odpowiadałyście na pytania odnośnie x landera i znów mi ten sam temat powrócił.:-D. Ale koniec, już go mam. Marzyłam co prawda o XA, ale wybrałam XQ by widzieć Maję a co ważniejsze, by niania ją widziała a nie gdzieś się zagadywała nie patrząc na Nią.:tak:

Wisienka ja mam ten Maxi Cosi Priori i bazy nie trzeba, mlody jezdzi w nim od 3 tyg juz wsiadl pierwszy raz jak wazyl 8700 bo w tym malym foteliku sie nie miescil juz a w kurtce to juz wogole. No i od kad ma juz wiekszy fotel to ni chudy nie spi po drodzxe tylko ciagle gapi sie w okno :-) i jezdzi sobie jak krol bo fotel rozklada sie do takiej samej pozycji jak nosidelko bylo wiec nie ma problemu poki jeszcze sam sztywno dlugo usiedziec nie moze

reklama
Do góry