reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

bra, :-D:-D:-D.

agi, dzięki za rady, ale ....

...w nocy kupiłam XQ. Ale się ciszę 577.gif. W dodatku 50 km stąd, wiec koleżanka dziś akurat pojedzie i mi przy okazji go przywiezie. Ale mi się super składa. ona jest w pracy w tym mieście i zadzwoniłam do niej czy jest swoim autem, a Ona akurat jest męża kombikiem, więc wszystko cacy. o 21.oo bedzie u mnie, a jutro spacerrrr.

reklama
Matusia - no nareszcie, koniec Twych męk.. :p - gratuluje zakupu! ;)

Bombelqu - w sumie ja sie zdecydowalam na Boldera glownie dlatego, ze ma jedna z wiekszych gondoli na rynku - na tym mi zalezalo najbardziej, Pola tez taka 'mała' nie jest, ale sie miesci jak na razie.

Jaipur, jaipur ! - znalazlam cos dla juniora, cos mega ZEN haha ! <nie wiem, moze znacie juz to....> :
FISHER PRICE Krzesełko Do Karmienia ZEN (1935132396) - Aukcje internetowe Allegro

maja tak znamy, nawet sie przymierzaliśmy,ale zanim by dojechalo to minęło by 2 mce.Przynajmniej tyle jechał mój robot kuchenny.

edit: świnia jesteś;-):-D poprzednio(jak szukałam-czyli 2-3mce temu) było tylko ściągane z usa, a teraz już z polandu wysyłaja.Kurde może kupię prezesowi?:-D na otrzeźwienie dodam-sobie głównie- że uzytkownicy niestety pisza o tej serii, że potrafi lakier odprysnąć z tych drewnianych elementów.No a wiadomo,że dzieciowe sprzęty się obijają,więc na bank będą na nim odpryski.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry