reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

bra, :-D:-D:-D.

agi, dzięki za rady, ale ....

...w nocy kupiłam XQ. Ale się ciszę 577.gif. W dodatku 50 km stąd, wiec koleżanka dziś akurat pojedzie i mi przy okazji go przywiezie. Ale mi się super składa. ona jest w pracy w tym mieście i zadzwoniłam do niej czy jest swoim autem, a Ona akurat jest męża kombikiem, więc wszystko cacy. o 21.oo bedzie u mnie, a jutro spacerrrr.

reklama
Matusia - no nareszcie, koniec Twych męk.. :p - gratuluje zakupu! ;)

Bombelqu - w sumie ja sie zdecydowalam na Boldera glownie dlatego, ze ma jedna z wiekszych gondoli na rynku - na tym mi zalezalo najbardziej, Pola tez taka 'mała' nie jest, ale sie miesci jak na razie.

Jaipur, jaipur ! - znalazlam cos dla juniora, cos mega ZEN haha ! <nie wiem, moze znacie juz to....> :
FISHER PRICE Krzesełko Do Karmienia ZEN (1935132396) - Aukcje internetowe Allegro

maja tak znamy, nawet sie przymierzaliśmy,ale zanim by dojechalo to minęło by 2 mce.Przynajmniej tyle jechał mój robot kuchenny.

edit: świnia jesteś;-):-D poprzednio(jak szukałam-czyli 2-3mce temu) było tylko ściągane z usa, a teraz już z polandu wysyłaja.Kurde może kupię prezesowi?:-D na otrzeźwienie dodam-sobie głównie- że uzytkownicy niestety pisza o tej serii, że potrafi lakier odprysnąć z tych drewnianych elementów.No a wiadomo,że dzieciowe sprzęty się obijają,więc na bank będą na nim odpryski.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry