reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

jaipur - w kazdym razie fajnie wyglada, porzadnie - cena tez konkretna - ale skoro tak pisza uzytkujacy krzeselko to faktycznie nie ma sie co napalac...
no, ale pasowaloby prezesowi :-) takie ZEN krzeslo :p

reklama
Maja wiesz co może i nie jest mała ale moja Zosia nie mieściła się w niej już miesiąc temu a teraz zimowe ciuchy to nie było by szans a i spacerówka nie jest mega wielka sąsiadka ma X-landera wydaje mi się że o wiele większy wózek jest ale co tam nie ma co aż tak bardzo narzekać mamy za to ładne zgrabne wózki :)))mi się bardzo podobają:-)

Matusia gratuluje, cieszę się bardzo,że juz kupiłaś wózeczek:tak:
powiem Wam, ze ja tez upatrzyłam sobie jeden wózeczek, żeby oprócz x-landera mieć.
Nie chce zapeszac jak namówie P to dam znac:-D

Ainka - powiedz powiedz jaki to ??:tak:

Ja w sumie to bym chciala jakiegos fajnego McLarena dodatkowo - zamiast takiej typowej parasolki, ktora niekoniecznie jest wygodna, taki larenik maly zwinny do autka hop ;):p

Bombelqu - tez mi sie podobaja nasze wozy;) A powiedz mi jeszcze czy ta nasza spacerowka sie rozklada w ogole? :zawstydzona/y::zawstydzona/y:<bo jak dziec sie zmeczy, to wolalabym zeby nie spal na siedzaco calkiem...>

uff, nadrobiłam.
ania - ja tylko w deszcze nie będe wyjeżdżać na spacery, no i w siarczyste mrozy, a tak, to choćby na 15 minut kilka razy dziennie. Teraz spaceruję tak długo, az sama nie zamarzam, albo aż Zośka jest spokojna, czyli do 1,5 godziny.
Ja mam ten wełniany śpiworek i jestem bardzo z niego zadowolona. Zosia raczej należy do zmarzluszków, może z racji tego, ze tłuszczyku za dużo nie ma. Już teraz jeździmy w tym śpiworku i przy kilku stopniach Celsjusza w kombinezonie (nie jest zbyt gruby) i małej jest ciepło, nie poci się, jest o.k. Gdy ją ubierałam w cieńszy kombinezonik, taki jesienny, to już marzła przy dłuższym spacerze. A tak nie muszę brać osłonki na wózek i nie bawię się w kocyki.
matusia - gratuluję zakupu wózka:-)

My mamy 2w1 jedo. Jestem zadowolona, jeździmy nadal w gondoli, choć ze śpiworkiem i w kombinezonie jest już ciasnawo, no i mała niedługo wyrośnie na długość, choć sama gondola ma 80 cm długości. Spacerówki jeszcze nie wypróbowałam, bo przyznam, ze odwlekam ten moment, bo w gondoli zawsze dziecku jest cieplej.

A co do kasy z chrzcin, to my mamy jeszcze ją zachomikowaną - bedzie na fotelik:-) i inne niezbędne rzeczy.

dawno tu nie zagladalam:)
To krzeselko zen tez ogladalam ale my w koncu zdecydowalismy sie na chiccoskie - sprawdzone przez ciotecznego braciszka Nadii (maly oskar - szatanek ma taki sam:) i jestesmy zadowoleni.
matusia gratuluje udanego zakupu!

hmmm nie wiem czy na ten temat nie rozmawialyscie ale jestem troche nie na biezaco:zawstydzona/y: otoz fotelik samochodowy robi sie na nadie troszke maly.... co prawda mymy jeszcze troche czasu mysle ze do konca roku uda sie w nim przemeczyc ale juz rozwazamy zakup tym bardziej ze klucha juz siedzi i w foteliku ciagle sie podnosi i widze ze jak nie spi ( co przewaznie robi w samochodzie) to troche ja zlosci ta pozycja.
Wogole na jakie patrzycie 9-18kg? 9-36? 9-25?
Patrzac na testy bezpieczenstwa to mysle o maxi cosi lub recaro ale sa drogawe.
RECARO YOUNG EXPERT PLUS 9-18kg PROMOCJA LODZ (1934494859) - Aukcje internetowe Allegro
do tego jeszcze trzeba baze dokupic czyli w sumie wychodzi jakies 1000 zl....
WYPRZ_FOTELIK SAM. MAXI COSI PRIORI + 3xGRATIS! (1934827746) - Aukcje internetowe Allegro
do tego tez chyba ta baza potrzebna choc szwagierka ma taki i bazy nie kupowala, ale wydaje mi sie ze powinno sie kupic...

Jak Wy uwazacie? Co zamierzacie kupic?

reklama
Do góry