reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ania zgadzam sie z dziewczynami, ja pod warunkiem, że nie ma mokrej mrzawki wychodze z małą codziennie. nie są to długie spacerki, ale uważam, że trzeba korzystac póki jeszcze te temperatury nie są bardzo niskie. prawdopodobnie większość zimy spędzimy w domu, więc teraz nic tylko wychodzić :)

reklama
Właśnie wróciłam z objazdówki (sklepy, szkoła, poczta, babcia) i nakupiłam Majce gadżetów w takim małym niepozornym sklepiku. Kupiłam łyżeczki, smoczki do butelek TT, zapinkę do smoczka i smoczka uspakajającego w fajnej cenie. W ogóle tak ładnie tam mieli poukładane firmami, aż miło było popatrzeć. U nas nie ma wyboru w TT, więc bardzo się cieszę, że na drugiej stronie miasta taki niepozorny sklepik się schował i został przeze mnie odkryty :-)

Hej dziewczyny, wybaczcie, ale ja cały czas podczytuję Wasz wątek zakupowy;-) dalej szukam wózka na wiosnę, a Wasz wątek to kopalnia wiedzy na ten temat:tak:
Matusia swojego czasu zastanawiałam się pomiędzy XA a XQ, wybrałam XA. XQ oglądałam w sklepie jakoś w styczniu albo lutym, nie ma siedziska kubełkowego za to siedzisko jest węższe niż w XA (kosztem możliwości montażu w obie strony)

Matusiu nie pamiętam czy kubełkowe, czy nie, a na stronie nie ma info?
a tak z innej beczki : to ja jestem zacofana, czy pampersy "4" 70 sztuk zawsze kosztowały aż 65 zł :szok:

wow...niezle ceny te pampki maja :szok:
ogladalam dzisiaj spacerowki, mclareny i tak patrze i patrze i mysle czy jest tu sie czym podniecac :sorry2: bo kolezanka z ktora bylam to niezle sie zaslinila na widok tego wozka :-D
jak dla mnie to raczej nic specjalnego, no chyba ze czegos nei zauwazylam :-)

a co do wychodzenia z dziecmi na dwor to powiem wam ze w no. w przedszkolach dzieci caly rok dzien w dzien maja drzemki i zabawy na zewnatrz. zachartowane bable :-) i ja tez wychodze z malym nie patrzac na pogode bo - "nie ma zlej pogody, sa tylko nieodpowiednie ubrania" ;)

reklama
Do góry