reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
matusia to moja pogoda jest typowo spacerowa na cały rok :-p
jak już pada śniego to kilka dni i po wsyztskim.. a tak to ciepło jest w miarę że nawet kurtki zimowej za bardzo nie potrzebuję :-p
no ale tez całą jesień i zime padają deszcze i wieje wiatr ale na spacery chodzę codziennie :-)

Brrrrr, wieje i leje..... to ja nie wychodze! Pie..... to!

Ale tak jak jest teraz u nas - to jak najbardziej tzreba wychodzic! Ania Twoja tesciowa to jakas nadgorliwa czy co? :/

bombelqu - to Ty masz Implasta Boldera fioletowego??? <fiolet+ciemny roz> Bo ja mam dokladnie takiego. I co co jezdzicie juz w spacerowce? taka fatalna mowisz?? Bo ja jej nawet specjalnie nie poogladalam tylko schowalam ... Mysle, ze na wiosne zaczne uzywac dopiero. Moze masz jakies fotki?

Bra ja ostatnio też się zdziwiłam zawsze kupuje pampersy w promocjach a tu patrzę ponad 60 zł normalnie kosztują szok:szok:
Maja dokładnie taką mam spacerówkę hehe jeździmy od miesiąca w spacerówce bo moja Zosia sie po prostu w gondoli nie mieściła spacerówka fajna bardzo zgrabna ale...póki Zosia leży w niej to wydaje mi się mega mała powiem Ci że niewiele większa niż gondola a jak dojdzie kombinezon itp to masakra fakt że moja Zosia ma 70 cm może dlatego się nie mieści jeśli Ty na wiosnę wskoczysz w spacerówkę Pola będzie juz pewnie siedzieć i na pewno będzie ok bo Zosia jak leży na razie lipa jest,poza tym ona się bardzo na spacerach wkurza i trochę stresujące dla nas te spacery hehe a zdjęć nie mam ale jak zrobię podeśle
Ania my też na spacerze codziennie 1.5 godziny jesteśmy niezależnie od pogody no chyba że deszcz pada

bra ja przeważnie kupuje pmpki w tych takich kartonach po 90 pare lub sto iles szt ale jak zobaczyłam "normalna" cene opakowania 70 szt to tez sie zdziwiłam:crazy:

bombelq ja przez całą ciąze napalalam sie dokładnie na ten wózeczek a potem w sklepie zobaczylam mutsy i podło na niego ale ciągle jakos tak dużo sympatii do niego mam i na ulicy głowa sie obróci;-)

sylwia podzielam twoje zdanie co do maclarena... chyba jakos nie umiem go docenić;-)

Kamia bo wózeczek jest ładny i zgrabny mi się spodobał bardzo ale niestety dla mojej córki trochę maławy :( kto by się spodziewał, że dziecko takie duże będzie jak tatuś ma zaledwie 196 cm wzrostu hehe :wściekła/y:

hej. ja mam x-landera xq wiec podziele się opinią. od miesiąca jeżdżę spacerówką gdyż jest lepiej zabudowana niż gondola. siedzisko nie jest kubełkowe (starsze modele miały kubełki). w komplecie jest ciepły śpiworek któy mozna przerobić na samą pokrywkę na nóżki. budka zaciąga się fajnie że dzieciaczka prawie nie widać,. ja jestem zadowolona. oparcie nie jest na pasach jak w XA. mi zależało na tym by mozna bylo widziec dziecko. ja uzywam na razie tylko w wersji lezacej ale ostatnio jezdzila w nim moja 3 letnia siostrzenica i spokojnie miescila sie nawet w spiworku (ktory lezy na wkladce splycajacej) wiec chyba nie jest tak zle z rozmiarem:)

DSC05813.jpg

super ten wózeczek, chyba żałuję, że na niego nie zwróciłam większej uwagi... ale , nie! przeciez nie kupię 4. wózka :-D (?) :-D

reklama
bra a co kupilas po looli? nie czasem cadeta? bo coś tak kojarze :) bo ja długo zastanawiałam się właśnie między tymi dwoma :) i jakbym mogła mieć dwa wózeczki to drugim byłby cadet hihihi

u nas też w dzień dady a w nocy pamperki

Ostatnia edycja:
Do góry