reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Że co, że kolor nie pasi? No zajefajny kolor, każdy się obejrzy za wysoką blondynką w barwach wojennych, pal licho, że wózek pcha :-D:-D:-p Ma być oczojebna, ma walić po gałach wszystkie sąsiadki i konusowate, stare ciotki!

Korale to do ozdoby kurna chata, to zdjęcie z aukcji nie z domu:-)

Matusia nie mam pojęcia jak można zakamuflować i zapomnieć o gotówce, mi to się nigdy nie zdarza. Raz jedyny znalazłam 50 zł w kieszeni, ludzie co to była za radość :-D Wydaję więcej niż mam i zanim dostanę :-p

Jaipur miszczu to mi mów :-p:-D

jolek, stówy, stówy, stówy !!! 0recourse.gif

jolek, no co Ty. Jak bym chciała nowy, to dołożyć muszę, ale mam problem , bo nowe mi się podobają , a w używanych nie ma jeszcze takich modeli :-( i nie wiem sama. Szukam i szukam.

hahahha konusowate, stare ciotki! to mi sie podoba! :laugh2:
Niestety pod kurtałą zimową <bo zimaaaaaaaaaaa idzie! tup tup tup> nie bedzie sie tak rzucala oczojebna bluzeczka.. :/

Matusia
- nowa, nowa za i 900... !! jesli moge dodac, bo ja to bym tak zrobila pewnie.. :zawstydzona/y:

reklama
Hi hi Maja widać że dla Hope zima nie straszna i ma zamiar śmigać w oczojebnej bluzeczce w rurkach i kozakach i do tego z wózkiem:-D Hope tylko pamiętaj Purchawkę ciepło ubrać:tak:

Do góry